KÉK FÉNY
#rendőrség
#baleset
#Rakamaz
#Tokaj
#mentőhelikopter
Baleset a 38-as főúton Rakamaz és Tokaj között: frontális karambolhoz hívtak mentőhelikoptert
Rakamaz, Tokaj – Közúti közlekedési baleset történt 2016. október 13-án 10 óra 15 perc körül a 38-as számú főút 10. kilométerszelvényében Rakamaz és Tokaj között. A rendelkezésre álló adatok szerint két személygépkocsi eddig tisztázatlan okból eredően összeütközött. A baleset következtében hárman megsérültek.

A rendőrség a baleset helyszínelése és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárta, a forgalom elterelésére nincs lehetőség.

front+ílis karambolhoz h+şvtak helikoptert PS1_2068

Kattintson a képre a galériáért!

A helyszíni információ szerint az ütközés erejétől a Renault úgy összeroncsolódott, hogy feszítő-vágőt kellett a tűzoltóknak használni, a Mercedes pedig felperdült a szalagkorlátra. Az útzár nyomán miatt 2 km-es torlódás jött létre.


A rendőrség közleménye:

A rendőrség befejezte a helyszínelést és feloldotta az útlezárást.

Közúti közlekedési baleset történt 2016. október 13-án 10 óra 15 perc körül a 38-as számú főút 10. kilométerszelvényében Rakamaz és Tokaj között. A rendelkezésre álló adatok szerint két személygépkocsi eddig tisztázatlan okból eredően összeütközött. A baleset következtében hárman megsérültek. A rendőrség a baleset helyszínelését befejezte, a forgalomkorlátozást 12 óra 35 perckor feloldotta, a forgalom ismét zavartalan.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –