SPORT
kézilabda
Visszatér Kisvárdára a világbajnok balszélső
Egy éves kitérő után visszatér Kisvárdára, és a KKC-ban folytatja pályafutását Samira Rocha, a brazil világbajnok balszélső

Régi-új játékossal bővült a Kisvárda Master Good SE jövő évi kerete: Samira Rocha számára nem ismeretlen a közeg, hiszen egy éves, kitérőt követően húz újra KKC szerelést.

A nagyszerű játékos a 2016-os szezon elején a Francia OGC Nice-tól került Kisvárdára, ahol eredményes és csupa-szív játékával a hazai közönség kedvencévé vált. Rövid idő alatt alapembere lett az első osztályban szereplő csapatnak, és az NB I-es mezőny egyik legsokszínűbb szélsőjévé vált. Samira Rocha legutóbb 2018. március 9-én, a Békéscsaba elleni találkozón lépett pályára a Kisvárda színeiben. Azóta várandóssága miatt szüneteltette a pályafutását, és mint azt korábban közöltük 2018. november 29-én életet adott első gyermekének.

A világbajnok klasszis az egy éves szülési szabadságot követően sikeres tárgyalásokat folytatott le a Kisvárda Master Good SE vezetőségével, melynek köszönhetően az egykori közönség kedvenc Samira 2019 nyarától újra a Kisvárda színeiben folytathatja a pályafutását.

A balszélső a Kisvárdán töltött évek előtt megfordult az osztrák Hypo, az orosz Zvezda Zvenyigorod, illetve a francia Mios Biganos és OGC Nice együtteseiben, nem mellesleg a brazil válogatottal 2013-ban világbajnoki címet szerzett.

“Nagy örömmel tértek vissza a Kisvárda csapatába. Szülés után, de nem levezetni térek vissza. Bízom benne, hogy a játékommal, sok örömet szerezhetek a szurkolóinknak és hozzá tudok járulni a KKC sikereihez.” – közölte visszatérése kapcsán Samira Rocha.