AKTUÁLIS
#Szakszon Imre
#búcsú
#tudósító
Végső búcsút vettek Szakszon Imre operatőrtől, a TV2 megyei tudósítójától - fotók
Felesége, családja, rokonai, barátai, pályatársai és tisztelői vettek végső búcsút, az életének 65. éveben tragikus hirtelenséggel elhunyt Szakszon Imre operatőrtől, a TV2 megyei tudósítójától szombaton, a mátészalkai köztemetőben.

Szakszon Imre több ezer tudósítást készített 2003 óta. Imre nemcsak kiváló tudósító volt, hanem emellett férj, apa, nagyapa, testvér, barát. A megye összes települését ismerte, fáradhatatlanul ment a hír után. Egy-egy téma feldolgozása emberek ezreit mozdította meg, mindenkin próbált segíteni.

Ott volt és segített, ha bármikor szükség volt rá. Humora, tartása, ereje, energiája mindig vele volt. Minden körülmények közt ember tudott maradni.

Imre, még halála után is segített. Kérésének megfelelően, a gyászszertartásra érkezők mindössze egy-egy virágot hoztak a számára, amit pedig a gyászolók a koszorúra, vagy csokorra szántak, azt a család egy dobozba gyűjtötte, hogy az SMA-s gyermek, Noel családja számára ajánlja fel.

A tudósítótól a szakma is búcsúzott, lerótta kegyeletét a TV2 Tények, az ATV Híradó, a Három Határ szerkesztője, a FrissMédia, valamint a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-Főkapitányság sajtó osztályának valamennyi munkatársa.

Szakszon Imre május 6-án reggel halt meg tragikusan hirtelen.