PUZZLE
Horoszkóp
#horoszkóp
#napi horoszkóp
#asztrológia
Válaszd a csendet! - Horoszkóp 04. 26.
Vagyis inkább válaszd a hallgatást. Ma sokan akarnak rávenni valamire, amit nem akarsz megtenni, és mintha ma nem értené senki sem a nemet. Lehet, hogy mástól te sem fogadod el, ha ma nemet mond neked? Mindenesetre, ha valaki nem ért a szóból, akkor egyszerűen csak burkolózz hallgatásba. Ezzel megelőzheted azt, hogy kiszaladjon a szádon olyasmi, amit később megbánnál.

Kos

Nem csak olyasmit kell megtenned, ami hasznos, vagy ami neked hoz sikert. Olyasmit is meg kell tenned, amivel másokat segítesz, akkor is, ha abból nem látsz közvetlen hasznot. Ma tegyél meg legalább egyvalamit másokért. Ma tegyél meg egyvalamit azért, hogy másoknak jó legyen.


Bika

Figyelj oda a szavaidra, és figyelj oda gesztusaidra is. Valaki ma talán azon sértődik meg, hogy megtettél egy gesztust, vagy épp ellenkezőleg: azon, hogy nem tetted meg ezt a gesztust. Lehet, hogy itt az ideje annak, hogy átgondold: vajon a gesztusaidat, a mimikádat, a mozdulataidat ugyanúgy értelmezik-e az emberek, mint te magad.


Ikrek

Sokféle szakmai módszert ismersz, és sokféle megoldást tudsz arra, hogy megcsinálj egy fontos munkát. Ma valódi mestere vagy a munkádnak, és a legnagyobb szakértelemmel végezheted. A végeredmény pedig tökéletes lesz. Igaz, csak akkor, ha mindent szakmai virtuózként csinálsz végig.


Rák

Sokkal nagyobb bizalmat várnál az emberektől, mint amekkorát kapsz. Itt az ideje megfigyelned, hogy te mennyire bízol meg másokban? Lehet, hogy mások bizalmatlansága a te bizalmatlanságodat tükrözi. Lehet, hogy érdemes lenne nagyobb bizalmat adnod az embereknek, és érdemes lenne megfigyelned, hogy mi történik ennek hatására.


Oroszlán

Sokkal több energiát kellene beletenned egy hobbiprojektedbe, mint amennyit most rá szánsz. Ez nemcsak abban segítene neked, hogy teljesen kikapcsolna, és felszabadítaná az alkotó energiáidat, hanem abban is, hogy új bevételi forrásod legyen. Ma szánj több időt és energiát a hobbidra, mint más napokon teszed azt.


Szűz

Érdemes tudatosan készülnöd a négynapos ünnepre. Érdemes tudatosan készülnöd arra, hogy mi lesz a program a négy nap alatt. Megtervezheted a teljes menüsort is a családnak, és figyelembe veheted azt is, hogy a boltok zárva lesznek. Már ma érdemes tudatosan előre készülnöd arra, hogy mivel és hogyan töltitek ezt a négy napot.


Mérleg

Végre eljött ez a szép tavaszi nap is, amikor élvezheted az időjárást, a természetet, a növények gyógyító közelségét. Menj ki a természetbe, vagy a kertedbe, vagy egy parkba, és élvezd a mai időt. Élvezd a napot, élvezd, az újjáéledő természet energiáit. Élvezd azt, hogy minden felpezsdül körülötted. Vedd át ezt a pezsgést te magad is!


Skorpió

Nem szeretsz rossz híreket továbbadni, de úgy tűnik, hogy csütörtökön mégis olyasmit kell elmondanod valakinek, ami szerinted rossz. Persze lehet, hogy ez csak a te megítélésed. Lehet, hogy valójában ő örülni fog ennek a hírnek. Lehet, hogy ez a hír megnyugvást, békét és örömet hoz az életébe. Szeretettel mondd el neki azt, amit el kell mondanod.


Nyilas

Csütörtökön a barátaid emlékeztetnek valamire. Ma ők azok, akik abban segítenek neked, hogy megértsd mit kell tenned, és abban segítenek neked, hogy meg is tudd ezt tenni. Ma bátran számíthatsz a barátaidra, és arra, hogy ők akkor is melletted állnak, ha tanácstalan vagy, vagy ha nem tudod, mit kell tenned.


Bak

Szeretnéd, ha valaki a kezedbe adna egy olyan kézikönyvet, amelyben ott van a megoldás életed minden helyzetére és problémájára. Talán létezik ez a kézikönyv. Ott van a szívedben. Ott van a belső bölcsességednél, aki ebből a kézikönyvből olvassa fel a legfontosabb és leghasznosabb tudnivalókat. Ma hallgass a szíved belső bölcsességére!


Vízöntő

Valakinek a bölcs tanácsodra van szüksége, de nem tudod, hogy mit mondj neki? Semmi baj. Ha nem tudod, hogy mit mondhatnál, akkor csak hallgass. Ha nem tudod, hogy mit kell tennie, akkor inkább hallgasd meg őt. Az igazat megvallva akkor is meg kellene őt hallgatnod, ha van határozott véleményed arról, hogy mit kell tennie.


Halak

Korán reggel legyél túl egy nemszeretem feladaton! Észrevetted, hogy ezek a feladatok a teljes napodat tönkreteszik, folyton csak halogatod őket, és képtelen vagy megfelelni a többi, könnyebb feladatodnak addig, amíg nem oldottad meg ezeket? Most gyorsan csináld meg, és el is felejtheted az egészet.


-Friss Média-

Forrás: nlcafe.hu