PUZZLE
Horoszkóp
#napi horoszkóp
#horoszkóp
Vajon mit hoz ma a Mikulás?- Horoszkóp 12.06.
A Mikulás sokak életébe nagy lehetőségeket és sok energiát hoz csütörtökön. A mai horoszkópból megtudhatod, hogy a nagy szakállú ajándékosztó mivel lep meg téged. Persze ez nem jelenti, hogy te ne lephetnéd meg magadat egy kis szaloncukorral...

Kos

Nem akarsz igazán segíteni azon, akinek felajánlod a segítségedet csütörtökön. Ennek így semmi értelme, ugye te is érzed? Nincs értelme, hogy segítséget ajánlj, aztán pedig csak fél szívvel segíts. Ehelyett sokkal jobb lenne, fel sem ajánlanád a segítséget. Mindenkinek sokkal jobb kedve lenne így.


Bika

Nem kellene nagy dolgokat tenned csütörtökön, mégis úgy érzed, ma egész nap rajtad a világ szeme, és mindenki arra vár, hogy nagy dolgokat vigyél véghez. Könnyen lehet, hogy tévedsz. Könnyen lehet, a környezeted valójában arra vár, hogy boldog legyél, és örömteli dolgokat tégy.


Ikrek

Végre nagy lépést teszel előre az úton, amelyet kijelöltél magadnak. Fontos megértened, a saját utadon teszed meg ezt a nagy lépést. Nem azon az úton, amelyet a szüleid, a főnökeid, esetleg a párod jelölt ki neked. Most a saját utadat járhatod, a saját céljaidat valósíthatod meg.


Rák

Fontos, hogy a gyomrod ne zakatoljon üresen. Fontos úgy beosztani a napodat, hogy legyen benne legalább négy-öt étkezés még akkor is, ha esetleg nincs kedved enni. Hidd el, ha ma többször eszel kis adagokat, nagyon jót teszel a testednek és a lelkednek is. Különösen akkor, ha mindig finomakat eszel.


Oroszlán

Figyelj az érzéseidre, mert az érzéseid sokkal több mindent elárulnak rólad, mint gondoltad volna. Az érzéseid most pontosan megmutatják, kivel érdemes szövetkezned és azt is, ki az, akivel nem szabad együttműködésben, közös munkában gondolkodnod.


Szűz

Ha a jó tündér eléd állna, és lenne négy kívánságod, mi lenne az? Mi a legfontosabb négy helyzet, amiben ma segítséget kérnél? Ezt azért érdemes előre végiggondolnod, mert ha már tudod, mi ez a négy dolog, mindegyikben haladást érhetsz el csütörtökön.


Mérleg

Szívesen hallgatod a csendet csütörtökön. Szívesen üldögélsz magadba mélyedve, és talán meg sem fogalmazódik benned, ilyenkor valójában meditálsz. Szükséged van erre a mai csendre, hogy az év vége zajában könnyebben megtaláld a belső hangot, amely mindig biztosan mutatja neked az utat.


Skorpió

Nem mondasz csütörtököt. Sőt! Ma sokkal eredményesebb vagy, mint képzelted volna. Valahogy minden egyszerűbben alakul, az emberek pedig sokkal együttműködőbbek veled, és sokkal jobban támogatnak, mint ahogyan megszokhattad. Ideje erősítened magadban, hogy mindenki téged támogat.


Nyilas

Figyelj jobban, mit eszel, és arra is, hogy mikor. A gyomrodat mostanában túlterhelted, és szüksége lenne egy kis lazításra. A gyomrod arra vágyik, hogy kicsit lazíthasson, ami a karácsonyi trakta közeledtével igazán érthető vágy. Az sem lenne baj, ha ma tartanál kisebb böjtöt, és tudatosan kerülnéd a nehezen emészthető ételeket.


Bak

Ha költözést fontolgatsz, igazán jó hírem van. Lassan eljön az ideje, hogy megtaláld az ideális lakást, házat. Ha pedig nem szeretnél költözni, most a meglévő lakásod, házad átalakítása kerülhet napirendre. Érdemes végiggondolnod, mit és hogyan változtatnál meg magad körül.


Vízöntő

A mellébeszélés legnagyobb művészeivel találkozol ma. Csupa olyan ember vesz körül, akikből szinte lehetetlen kiszedni bármilyen pontos információt. Mindenki olyan ügyesen hárít, és irányít másokhoz, hogy szinte egész nap csak keresed a választ a téged érdeklő kérdésre.


Halak

Fontos megértened, az ismerőseid nem tudják, amit te, így azt sem tudhatják, mit kellene tenned. Sokan a munkádat sem értik, és abban sem biztosak, hogy mivel foglalkozol valójában. A félreértések elkerülése végett ma érdemes lenne egymagadban meghoznod a fontos döntéseket.


-Friss Média-

Forrás: nlcafe.hu