AKTUÁLIS
#útlezárás
#Kisvárda
#szombat
#szeptember 21
Útlezárás lesz szombaton Kisvárdán!
Kisvárdán, a Somogyi Rezső és a Várday István utak kereszteződésében egy aknát építettek be korábban, a „Kisvárda város csapadékvíz elvezető rendszer egyes szakaszai felújításának kivitelezése” pályázat keretén belül. A Várday István út tengelyében azonban szemmel látható süllyedés tapasztalható, mely balesetveszélyes.

Mivel a szennyvízcsatorna nyomvonala is az úttengelyben, közel az útsüllyedéshez található, így a süllyedés oka nem állapítható meg egyértelműen, ezért útfeltárásra van szükség az érintett szakaszon.

„Az útfeltárás és a bontás mértéke indokolttá teszi az út lezárását szeptember 21. ( szombat) reggel 7 órától a Várday István utca- Várday köz irányába és a Várday István utca - Labanc utca irányába. Az útfeltárás alkalmával a Somogyi Rezső utca továbbra is járható lesz de csak a Labanc utca felé.” - tájékoztatta szerkesztőségünket a kivitelező Nyír-Flop-Holding Kft. ügyvezetője.

Nyesti Szabolcs elmondta: „A feltárást követően az út visszatömedékelésre és a forgalom részére visszaadásra kerül még a szombati napon.

„A forgalom irányításában segítséget nyújt a kisvárdai Közterület Felügyelet, a Rendőrség és a Polgárőrség is. A buszjáratok a Várday István utcáról a Labanc utca irányába fogják megközelíteni a városközpontot a Várday-Labanc-Bajcsy Zsilinszky-Krucsay Márton utca felől.” - nyilatkozta Leleszi Tibor polgármester, egyúttal kérve és megköszönve a lakosság türelmét, megértését és együttműködését.

-Friss Média-

Forrás:www.kisvarda.hu