18 FIGYELEM!
Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek kiskorúakra károsak lehetnek.
Ha ön elmúlt 18 éves, kattintson az "Elmúltam 18 éves" gombra és a tartalom elérhető lesz.
Elmúltam 18 éves Nem múltam el 18 éves
KÉK FÉNY
Újabb, megdöbbentő részletek a bestiális nyírkátai gyilkosságról
​Mint ahogyan portálunk elsőként beszámolt róla, Nyírkátán megölt a volt élettársa egy 34 éves, 4,5 hónapja terhes nőt. A Nyíregyházi Járásbíróság nyomozási bírája ma 30 napra elrendelte a gyanúsított 31 éves férfi letartóztatást.

Féltékenységből végzett volt párjával a férfi - legalábbis az eddigi adatok és a gyanúsított vallomásából ez derül ki. Az eset kísértetiesen hasonlít a kemecsei nőbántalmazáshoz. A nyírkátai pár is amolyan se veled se nélküled kapcsolatban éltek, köztük rendszeres volt a gyengébbik nem felé irányuló agresszió. Épp emiatt el is váltak egymástól, de a sors, vagy valami más okból kifolyólag többször is egymás mellé sodorta őket az élet. A 31 éves gyanúsítottnak egyébként más kapcsolatból van négy kiskorú gyermeke, az ötödikkel volt terhes a kegyetlen brutalitással megölt 34 éves volt élettárs.

Mint írtuk helyszíni tudósításunkban, Erzsébet pár napja menekült el a párjától ismét, mivel az féltékeny volt, és rendszeresen bántalmazta őt. A nőnél akkor szakadt el végkép valami, amikor a férfi megtépte a haját. A 4,5 hónapos várandós nőt a szomszéd utcában lakó barátnője fogadta be. A férfi ebbe nem nagyon tudott beletörődni és egész nap próbált a nő közelébe férkőzni. Célja, hogy meggyőzze: megváltozik, menjen haza vele. Mindhiába, hiszen a nő kérlelhetetlen volt.

Hajnali fél háromkor azonban, Erzsi féltékeny exe egy hatalmas késsel rontott rájuk. A nő gyomorpanaszok miatt - amit a fokozott stressz és a félelem váltott ki -, nem tudott aludni és kiment az udvarra befogadó barátnője társaságában. A férfi több órán át egész hajnalig lesben állva várta a nőt. Féltékenysége akkor exalálódott, amikor a nőt kifestve látja meg, ezzel egyidőben egy gépkocsit is látott közeledni. Féltékenységétől elborult az agya, mivel ezt úgy kombinálta össze, hogy a nőhöz érkezik valaki. Csakhogy a kocsi, ahogy jött, úgy el is ment - semmi köze nem volt a nőhöz. Ez azonban a 31 éves férfit nem izgatta, berontott az udvarra, megragadta a nő haját és kivonszolta az útra, barátnőjét egy késsel megfenyegetve figyelmeztette, hogy ne csináljon semmit, mert különben neki is baja lesz.

Nyirkata_masnap_8.jpeg

A gyanúsított vallomása szerint ezt követően sétálgattak a határban, de Erzsi állandóan elesett, ilyenkor a hajánál fogva ráncigálta fel a földről. A számos sérülést is azzal magyarázza a gyanúsított, hogy Erzsi állandóan elesett. Végül a már nagy valószínűség szerint, a sok sérüléstől védekezésre képtelen nővel egy, az erdő szélén található, kerítéssel elválasztott mezőgazdasági területre érkeztek, ahol végül a nő vérbefagyott testét, arcát letakarva a helyi keresőcsapat egyik tagja megtalálta.

A tettes az egyik testvérének elárulta, hogy megölte a nőt és a testét merre keressék.

A férfi beismerte az emberölést, nagyon sajnálja, amit tett. Soha nem gondolt ilyenre. Erzsit nagyon szereti. Elmondása szerint a nőt egy zsineggel fojtotta meg, amit a nadrágjából húzott ki. A fojtogatás mikéntje már önmagában is megalapozhatja a különös kegyetlenséget, hisz elmondása szerint a nőnek szétpattantak a szem környéki erei - ezzel magyarázza a sok vért a helyszínen. Azonban az tény, hogy a fojtogatásból eredő trauma nem eredményez ilyen mennyiségű vért.

Nyirkata_masnap_20.jpeg

Az orvosszakértő feladata lesz eldönteni, hogy a nőn a sok fellelt brutális sérülés hogyan keletkezett: valóban a sok eséstől vagy a hosszan és kitartó bántalmazástól.

Gyilkosát, aki elmenekült a helyszínről, még aznap kora délután Nyírkáta belterületén begyógyszerezve, egy búzatáblában találták meg. A gyógyszerek miatt a férfit a rendőrök csak másnap tudták kihallgatni.