AKTUÁLIS
Újabb fejlesztések a Gémtech Kft napkori üzemében
A Gémtech Kft Kelet-Magyarország legdinamikusabban fejlődő acél- és gépgyártó magántulajdonú vállalkozása. A cég a kormány versenyképesség növelő támogatási program részeként több mint 287 millió forintnyi támogatásban részesül. A támogatói okiratot ma vehették át a cég vezetői a Külgazdasági és Külügyminisztériumban Budapesten.

A cég két telephelyén, Napkoron és Nyíregyházán 40.000 négyzetméter ipari területen készülnek a világszínvonalú termékek. Közel 10.000 négyzetméter fedett és daruzott gyártási terület és 2.000 négyzetméter daruzott raktár áll rendelkezésre. A napkori telephelyükön több mint 4.000 négyzetméter gyártóterületen az emelési kapacitásuk legalább 75 tonna, maximális emelési képességük 100 tonna. Saját és alvállalkozói létszámuk együttesen 150 fő.

A különösen magas és egyedi minőséget képviselnek az általuk gyártott hegesztett szerkezetek. Kiemelt tapasztalattal rendelkeznek híd- és darugyártás területén. Évi termelési kapacitásuk meghaladja a 10.000 tonnát. A felületkezelő rendszerük a legújabb technológiai színvonalat képviseli.

A cég nettó árbevétele a nyilvános cégadatok szerint a 2018-as üzleti évben 4 milliárd 606 millió forint volt, ebből több mint 1 milliárd forint export értékesítést tett ki.

- FrissMédia -