KÉK FÉNY
Újabb bűncselekmények gyanúja merült fel a mándoki lány gyilkosával szemben
Mint ahogyan portálunk annak idején elsőként megírta, 2018 novemberében K. Antal mátészalkai lakos életveszélyesen megsebesített egy eladónőt Nyíregyházán. A nyomozás során egy hozzá köthető autó csomagterében – ami a rendőrség udvarán volt lefoglalásban - egy 21 éves mándoki lány holtestét is megtalálták

Ez év augusztusában már úgy tűnt, hogy hamarosan befejezi a rendőrség az ügy felderítését és a nyomozati anyagot az illetékes nyomozóhatóság megküldi az ügyészségnek. Akkor dr. Szilágyi László, ügyészségi sajtószóvivő tájékoztatása alapján azt írtuk, hogy az augusztus 22-én lejáró előzetes letartóztatást a nyomozási bíró november 26-ig meghosszabbította. Most újabb hosszabbításról fog dönteni a Nyíregyházi Törvényszék nyomozati bírája, ugyanis

a rendőrség újabb nyomozati cselekményeket tervez elvégezni. Ezek részleteiről a szóvivő nem adott tájékoztatást, mivel az információ nyilvánosságra kerülése veszélyeztetné az eredményt.

Hivatalosan nem megerősített információink szerint a nyereségvágyból, több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntettének kísérletével megvádolt mátészalkai férfival kapcsolatban újabb bűncselekmények gyanúja merült fel.

A gyanúsított letartóztatása egyébként 2019. november 26. napján lejár, ekkor lesz egyéves a letartóztatás. A rendőrség az ügyészséghez előterjesztést tett a letartóztatás további három hónappal való meghosszabbítása érdekében.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség jelenleg vizsgálja az iratokat, és várhatóan a napokban megteszi indítványát a nyomozási bíróhoz – teszi hozzá a szóvivő.

Az ügyről részletesen itt, itt és itt írtunk.

Fotó: FrissMédia/archívum