AKTUÁLIS
Új szülőágyakkal gazdagodott a kisvárdai szülészet
Biztonság, szakszerű támogatás és kivételes kényelem – ezt nyújtják a Szent Damján Görögkatolikus Kórház családbarát szülészetének új szülőágyai.

A születés és a szülés az élet nagy csodája. Tudjuk, hogy amikor gyermekünk világra jön, életünk alapvetően megváltozik - amikor egy gyermek megszületik, vele együtt születik meg az anya is.

A Szent Damján Görögkatolikus Kórház családbarát szülészeti osztálya arra törekszik, hogy bensőséges, emberközeli szülőszobai környezetet teremtsen, erősítse a bizalmat és eloszlassa a félelmeket az édesanyákban. Ezt a törekvést követve két új Hillrom Affinity Four szülőággyal bővült Kisvárdán a szülészeti részleg.

A szülőágy kivételes kényelmet és biztonságot nyújt, modern, stabil, könnyen pozícionálható. Úgy tervezték, hogy a lehető legtöbb szempontból - hatékony vajúdási és szülési környezetet biztosítva - támogassa az édesanyát a szülés során.

A vajúdás és a szülés alatt minden másodperc számít, lehetnek kiszámíthatatlan pillanatok is, amikor a gyors cselekvés elengedhetetlen, azonban ez az ágy olyan megoldást kínál, mellyel azonnal alkalmazkodni lehet a szülés folyamatához. Ez a modern kivitelezés a szülési ágyhelyzetek teljes skálájával rendelkezik, ideális kezelhetősége lehetővé teszi a pozíciók egyszerű és gyors beállításait. Különleges és egyedi megoldásként rendelkezésre áll az ágykeret belső oldalán is megtalálható vezérlő panel, mellyel a leendő édesanya saját magának is beállíthatja a legkényelmesebb helyzetet.

A kórház rendszeres szülésfelkészítő tanfolyamain résztvevők számára talán a legnagyobb érdeklődéssel várt állomás mindig szülészeti osztály bemutatása. Ezeken az alkalmakon a kismamák és kispapák már a „nagy nap” előtt bepillantást nyerhetnek az osztály mindennapjaiba, interaktív formában választ kaphatnak felmerülő kérdéseikre, és természetesen következő tanfolyamukon megismerkedhetnek új szülőágyak működésével, gyakorlati előnyeivel is.

- FrissMédia -