KÉK FÉNY
#tűzeset
Tüzes volt a hétfő
Több szabadtéri tűz adott munkát a tűzoltóknak hétfőn, Nyíregyházán 100 négyzetméteren az erdő aljnövényzete, Tiszabercelen egy ház kertjében 500 négyzetméteren száraz fű égett. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók kéziszerszámok és puttonyfecskendő segítségével a tüzet eloltották - írja a katasztrófavédelem szóvivője

Dudás Krisztina beszámolt még egy Kukorica tarló-tűzről ami Nagyecseden keletkezett hétfő este. A nagyecsedi önkéntes, valamint a mátészalkai hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével a tüzet eloltották.

Szalmabálák kaptak lángra Tisztabereken. A mintegy 50 kockabálát a fehérgyarmati hivatásos tűzoltók egy gyors beavatkozó és kéziszerszámok segítségével oltották el.

Nagyszekeresen és Nyírbátorban veszélyesen megdőlt fa eltávolításában kérték a vásárosnaményi önkormányzati, a nyíregyházi valamint a nyírbátori hivatásos tűzoltók segítségét. A beavatkozó tűzoltók motoros láncfűrész segítségével távolították el a fákat.

Kettő személygépjármű ütközött Nyíregyházán hétfőn délelőtt a Búza téren. A baleset során egy ember könnyű sérülést szenvedett. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a gépjárművek áramtalanítását végezték el.

Berendezési tárgy égett egy 90 négyzetméteres lakóház szobájában Vaján hétfő este. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók oltották el a lángokat egy gyors sugár segítségével. Az eset során egy embert füstmérgezést gyanújával kórházba szállítottak.