KÉK FÉNY
#baleset
#ütközés
#autó
Tüzek és balesetek is adtak munkát a lánglovagoknak
Két személygépkocsi ütközött össze hétfő délután a 49-es számú főúton, Mátészalkán, a Jármi utcában. A balesetben ketten sérültek meg. A mátészalkai hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Az útról lesodródott és fának ütközött egy személygépkocsi a délutáni órákban, Vásárosnaményban, a Damjanich János úton. A balesetben ketten sérültek meg. A város önkormányzati tűzoltói a járművet áramtalanították.

Személygépkocsi és egy mezőgazdasági vontató ütközött össze hétfő délután Tiszavasváriban, a Kossuth utcában. Az ütközés következtében a vontató kidöntött egy villanyoszlopot, amely egy üzletre borult. A balesetben senki nem sérült meg. A tiszavasvári önkormányzati tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd a kitört villanyoszlopot az épületről eltávolították.

Félhektáros területen foltokban gyulladt ki az aljnövényzet hétfő délután Tiszavasváriban, a Széles utcában. A város önkormányzati tűzoltói egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Nyíregyházán, a Lászlócsere dűlőben ötszáz négyzetméteren kellett hasonló eseménynél beavatkozniuk a szabolcsi megyeszékhely hivatásos tűzoltóinak, míg Nyírtelken, a Puskin utcában is lángra kapott aljnövényzet oltása adott feladatot a nyíregyházi hivatásos tűzoltóknak a délután folyamán. Zártkerti égetéstől terjedtek át a lángok egy több mint egy hektáros területre, ahol egy gyümölcsös aljnövényzete gyulladt ki hétfőn délután a Nyíregyháza melletti Jánosbokorban. A város hivatásos és önkéntes tűzoltói több vízsugárral és kéziszerszámok, valamint egy munkagép segítségével oltották el a lángokat.

Személyi sérülés egyik esetben sem történt.