KÉK FÉNY
#tűzoltó
#Napkor
Tűz volt egy napkori családi háznál - Tűzvizsgálatot rendeltek el
Az összehordott rongyok és a berendezési tárgyak egy része kapott lángra hétfő délután egy napkori családi házban, a Kinizsi utcában.

A helyi önkéntes és a nyíregyházi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt. A tűz keletkezési okát és körülményeit vizsgálják - tájékoztatta portálunkat Dóka Imre.

Veszélyes helyzet alakult ki Nyíregyházán, feltehetőleg egy csikk miatt amikor kigyulladt egy tízemeletes panelház pincéjében az ott tárolt papír hétfőn délután az Ungvár sétányon. A tüzet a szellőzőbe beesett égő cigaretta csikk okozhatta. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók teljes légzésvédelemben egy vízsugárral oltották el a lángokat, majd a füsttel telítődött épületrészeket átszellőztették. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Több lehasadt faág akadályozta a közlekedést hétfő délután egy fehérgyarmati közintézmény udvarán, a Május 14. téren. A helyi hivatásos tűzoltók gépezetes tolólétra és motoros láncfűrész segítségével szüntették meg a kialakult helyzetet. Személyi sérülés nem történt.