AKTUÁLIS
Tömegverekedés Porcsalmán nagypénteken - fotók
Két család vitája torkollt verekedésbe nagypénteken, Porcsalmán. Az egyik egy korábbi sérelem megtorlásaként támadt a másik családra. Az egyébként ittas személyek mindent szétvertek, ami eléjük került. Így a sértett család gépkocsiját sem kímélték. A bíróság a két gyanúsítottat 30 napra letartóztatta.

A családot azzal fenyegették, hogy megölik őket. Egy lapáttal az egyik fiatalembert fejen is ütötték, őt a mentők súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. A másik családtagot egy lapát nyelével ütötték fejbe. A helyiek elmondása szerint kést is szorítottak a torkukhoz. Az eseményeket több kiskorú gyermek is végignézte, azóta félelemben, rettegésben élnek.

A család háza csaknem lakhatatlanná vált, mivel a támadók mindent szétvertek: betörték az ablakokat, megrongálták a berendezési tárgyakat, az ajtókat baltával hasították szét.

Az egyik támadó egyébként már ült emberölés kísérlete miatt. A rendőrség nagy erőkkel kezdte meg az ügy felderítést. A bíróság ma délután 30 napra elrendelte két gyanúsított letartóztatását.