AKTUÁLIS
#Kisvárda Master Good
#adománygyűjtés
#gyógykezelés
Több mint félmillió forint gyűlt össze Szandi gyógykezelésére - fotók
Nemes ügy mellé álltak a Várkerti Vitézek tagjai, akik a súlyos betegségben szenvedő 12 éves kislány, Virtás Alexandra gyógykezelésére gyűjtöttek adományokat. Az elmúlt három hazai meccsen urnákat helyeztek ki a stadionban a Szandinak szánt forintok összegyűjtésére.

A szurkolókhoz csatlakoztak a csapat játékosai és a klub alkalmazottjai is, akik külön is gyűjtöttek Szandi számára. A két helyről összegyűlt összeget péntek délután adták át a szurkolói csoport képviselői, valamint a klub részéről Major Attila ügyvezető, dr. Papik Tamás jogász, a csapatot Horváth Zoltán (Szandi kedvenc játékosa) és Sztavrosz Cukalasz játékosok képviselték. A félmillió forintot is meghaladó adományt Szandi édesanyja, Virtásné Balogh Andrea vette át.

Dr. Papik Tamás kihangsúlyozta, a városban szinte mindenki az ügy mellé állt, a klub is kötelességének érezte, hogy segítsen, azok után meg különösen, hogy volt játékosok kislányáról van szó. Mindannyian abban reménykednek, hogy az összeg hozzájárul Szandi minél gyorsabb gyógyulásához, és minél előbb a lelátón köszönthetik.

A mérkőzésnapon a klub által felajánlott labdát és mezt a kezdőrúgást megelőzően adták oda a legtöbbet felajánló licitálónak.