KÉK FÉNY
#baleset
Több balesethez is riasztották megyénkben a tűzoltókat
Két személygépkocsi ütközött össze hétfőn délután Nyíregyházán, a Korányi Frigyes és a Garibaldi utcák kereszteződésében. Ennél az esetnél a város hivatásos tűzoltói a gépkocsikat áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak - írja közleményében a katasztrófavédelem szóvivője.

Dóka Imre egy másik, esti balesetről is beszámolt, ennél az estnél egy teherautónak ütközött egy személygépkocsi a Nyírbátor és Kállósemjén közötti úton. Itt a nyírbátori hivatásos tűzoltók vonultak a műszaki mentéshez, akik a járműveket áramtalanították, valamint a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak. Szerencsére ennél a balesetnél sem történt személyi sérülés viszont itt két embert megfigyelésre kórházba szállítottak.

Tűz is jutott tegnapra, egy kéthektáros területen foltokban égő száraz fű és a nádas gyulladt meg hétfőn délután Kemecsén, az Ady Endre utca mögötti területen, ahol a tűz egy melléképületre is átterjedt. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat tűzeseti helyszíni szemlét folytatott le. Személyi sérülés nem történt.

A kép illusztrációi

Fotó: FrissMédia/archívum