SPORT
Tizenöt gól egy mérkőzésen - fotók
​Nem, nem, kedves olvasó, nem kézilabda meccsről olvashat az alábbiakban, hanem egy U17-es foci mérkőzésről, amit tegnap játszottak Kisvárdán. A kisvárdai ifjúk 15 alkalommal találtak be az ellenfél, orosi csapatának hálójába.

REGIONÁLIS U17 ÉSZAKKELET, 2. FORDULÓ

Várda LA–GFSE Oros 15–0 (9–0)

VLA: Végső M. (Popovics, a szünetben) – Hudan, Szirota, Lukecsa (Juhász D., a szünetben), Adu, Puporka, Hricu (Heles, a szünetben), Ténai, Babics (Scsoka, a szünetben), Romancsuk (Koszovscsuk, a szünetben), Bokor (Csepkanics, 71.). Edző: Révész Csaba

Gól: Bokor (9., 39., 56. és 60.), Hricu (23., 28. és 45.), Puporka (31., 54., 66. és 86.), Babics (33.), Romancsuk (41.), Adu (42.), Heles (11-esből, 80.)

Révész Csaba a Várda LA U17-es csapat edzője így vélekedett a mérkőzésről:

– Nem volt egy súlycsoportban a két csapat, ennek ellenére nem becsültük le az ellenfelet. Próbáltunk csapatjátékot nyújtani, ami meg is valósult az egész mérkőzés alatt. Az elején még nem nagyon találtuk a ritmust, később ráleltünk arra az útra, amely a gólhelyzeteket és a gólokat eredményezte. Gratulálok a csapatnak és több játékosomnak is, őket most nem szeretném megnevezni, de többen is élvezték a futballt. Reméljük, ez az eredmény és játék megfelelő önbizalmat ad a pénteki mérkőzésre, amelyet az egyik fő riválisunk, a Balmazújváros otthonában vívunk.