PUZZLE
Bulvár hírek
#tilla
#majka
#ábel anita
#drágám add az életed
#tv2
Tillára cserélték Majkát
Már forgatják a Drágám, add az életed! vetélkedő második évadát, de csak most derült ki, hogy Majka már nem műsorvezető, helyette Tillát szerződtették.


Ábel Anita már posztolt is a Drágám, add az életed! forgatásáról, bár egyelőre csak annyi derült ki, hogy a rengeteg edzés megérte, mert a műsorvezető remek formában van. Most pedig megtudtuk: új műsorvezető társat kapott, Majka helyett Tillával terelgetik majd a párokat.

A felvételek már gőzerővel zajlanak, az új műsorvezető páros pedig nagyon élvezi a közös munkát.
„A Kismenőkben már dolgoztunk együtt, de nagyon örülök, hogy most műsorvezető partnerként vihetünk egy műsort Tillával. Húsz éve ismerjük egymást, sőt ott voltam, amikor a felesége, Kriszta bejelentette, hogy össze fognak házasodni. Szóval nem mai barátság a miénk. Nagyon értjük egymás humorát, és ezt a műsorban is láthatják majd a nézők" – meséli Ábel Anita.



„Végre műsorvezetőként is összekerültünk! Mindketten a Balaton szerelmesei vagyunk, úgyhogy hatalmas vízparti bulikkal alapoztunk a felvételekre. Miközben a gyerekek és a kutyák a nyakunkon ugráltak, mi a műsorról egyeztettünk. Ráadásul mivel nekem nincs jogosítványom, Anita fuvaroz, ami azért is baromi jó, mert ő katonásan fegyelmezett, pontos és precíz, míg én pontatlan és szétszórt vagyok, de hála neki, így mindig időben megérkezünk a forgatásokra” – árulta el Tilla.

A TV2 műsorában a civil párok mellett feltűnik majd többek között Győrfi Pál és felesége, Adrienn, Zoltán Erika és Kátai Róbert, valamint Apáti Bence és párja, Földi Lea is.


Forrás: nlcafe.hu