KULTÚRA
Fesztivál
#leszfeszt
The Toy Dolls, Redfoo, Nick Havsen - jövőre 5. LESZ FESZT
Jövőre már ötödik alkalommal rendezik meg a sokak által kedvelt fesztivált, 2019. július 4-5-6-án, Kisvárdán. A 2019-es programban már biztosan ott lesz két igazi kultuszfellépő.Az egyik a The Toy Dolls, ez sokak szerint a kontinens egyik legeredetibb punk bandája.

Redfoo pedig az LMFAO duó tagjaként ‘Party Rock Anthem’-mel és a ‘Sexy and I Know It’-tel szerzett hatalmas ismertséget. A SuperBowl döntőben Madonnával fellépő és Grammyre is jelölt EDM centrikus művész hatalmas partiarc, amit most a LESZ FESZT-en élőben is megtapasztalhatunk.

Az elektronikus zene legújabb titánjai közül Nick Havsen érkezik Kisvárdára. A legnagyobb fesztiválokon gyakran fellépő DJ Magyarországon csak ritkán és kevés helyen hallható. Produkciója méltó folytatása a StadiumX fellépésének a 2018-as fesztiválon. A hazai előadók listáján is csupa olyan fellépő található, akik önmagukban is hatalmas élményekkel tudják elkápráztatni a közönséget.

Ott lesz a fesztiválon Rúzsa Magdi, a Halott Pénz, ByeAlex és a Slepp, Majka, a Road, az Ossian, Chris Lawyer, valamint Andro is.

A szervezők továbbra is elkötelezettek az eredeti koncepció mellett: minőségi zene, hatalmas buli és barátságos árak fogják jellemezni a következő LESZ Feszt fesztivált is. Arra is találtak már megoldást, hogy a tavalyi ideiglenes kemping helyett ismét zöldövezetben tudjanak majd sátorozni a fesztiválozók.

Ezúttal már jóval hamarabb bebiztosíthatják a helyüket az érdeklődők. Különleges megoldásként a karácsonyig megrendelt bérleteket olyan kinyomtatható ajándékkártya formátumban juttatják el az e-mail fiókokba, amelyet bátran a fa alá tehet mindenki, akár magának, akár ajándékba vásárolja.

A szervezők ráadásként elárulták, hogy rövid időn belül újabb rangos fellépőket fog bejelenteni a LESZ Feszt, ezért érdemes követni őket és figyelni a weboldalukat is.

További infók: www.leszfeszt.hu


- FrissMédia -