PUZZLE
Horoszkóp
#horoszkóp
#napi horoszkóp
#havi horoszkóp
#asztrológia
Tévútra visznek a félelmek - Horoszkóp 02. 23.
A félelmeid nem bölcs tanácsadók, ami nem jelenti, hogy ne kellene figyelned rájuk. Inkább azt jelenti, hogy nem szabad hallgatnod rájuk, de érdemes elemezned őket. Minden félelem nagyon fontos részletet mutat meg a gondolkodásmódodból.

Kos

Ki kellene szállnod egy vitából. Azzal, hogy kötöd az ebet a karóhoz, és egyre hevesebben képviseled az álláspontodat, nem juthatsz előrébb. Ha kiszállsz a vitából, legalább abban biztos lehetsz, hogy a béke és a nyugalom megmarad a napodban. Ez pedig hatalmas nyereség.


Bika

Szívesen nézel új kihívások elé szombaton. Ez azt is jelenti, ma szívesen vágsz bele újdonságokba. De nem mindenki olyan lelkes, ha újdonságokról van szó, vagyis nem biztos, hogy megtalálod azokat a társakat és segítőket, akikkel kényelmesen belevághatnál az újdonságok megvalósításába.


Ikrek

Nem tudod elkerülni, hogy félreértsenek szombaton. Az viszont nem mindegy, hogyan reagálsz ezekre a félreértésekre. Az lenne a legjobb, ha most szeretettel fogadnád az értetlenkedést, és a kioktatás helyett inkább megölelgetnéd, aki nem érti, mi történik körülöttetek. Mindkettőtöknek ez a legjobb.


Rák

Sokkal egyszerűbb dolgod lenne, ha nem egyedül akarnál megharcolni a körülményekkel. A körülményekkel való harcban most csodálatos bajtársaid lehetnének, de ehhez az kell, hogy bátran osztozz meg másokkal a feladatokon és a felelősségen is.


Oroszlán

Fogytán van az energiád szombaton. Nagy terveid voltak mára, de ezekhez sok energiára lenne szükséged. Épp ezért ma érdemes jól beosztanod az energiádat. Délelőtt és kora délután érdemes takarékoskodnod az erőforrásokkal, hogy maradjon belőlük estére és késő éjszakára is.


Szűz

Szembe kellene nézned most már az aggodalmaiddal. Azzal, ha ránézel egy-egy aggodalmadra, lehetőséget kapsz, hogy az feloldódjon, és megváltozzon benned. Amikor szembenézel velük, könnyen kiderülhet az aggodalmaidról, hogy valójában csak képzelgésekre és fantáziálásokra alapultak.


Mérleg

Sokkal egyszerűbb lenne a dolgod, ha nemcsak egy-egy ügyet akarnál megoldani szombaton, hanem rendszerben gondolkodnál. Sokkal egyszerűbb lenne, ha megfigyelnéd, egy-egy ügy hogyan hat a többire. Ha ezt a kapcsolódást használod, néhány lépéssel elérheted a célodat.


Skorpió

Szükséged van a testvéred segítségére és támogatására szombaton. Ha pedig nincs testvéred, a hozzád legközelebb álló unokatestvéredre érdemes gondolnod. Ma vele megbeszélheted, hogyan alakíthatsz át egy helyzetet az életedben, és ő segíthet abban is, hogy belefogj ebbe a változtatásba.


Nyilas

Érdemes lehunynod a szemed, és vizualizálni a céljaidat szombaton. Tudod, ha valamit megjelenítesz magad előtt, azzal segítesz az elmédnek, hogy megtalálja az oda vezető utat. Szombaton érdemes minél többször megjelenítened magad előtt, hogy máris elérted a céljaidat.


Bak

Olyan érzésed van, hogy valaki tőled várja élete legnagyobb problémájának megoldását. Talán ő nem akar már tenni semmit, és azt hiszi, majd te segítesz neki. Azt is világosan láthatod, hogy ebben az ügyben csak önmagának segíthet. Ezt érdemes elmondanod neki még ma.


Vízöntő

Ha nem vagy megelégedve a testeddel, változtathatsz rajta. Mindegy, hogy az alakodat változtatnád meg, vagy gyógyulásra vágysz, most tudsz tenni, hogy a vágyott testi átalakulás megtörténhessen. Ma érdemes belevágnod egy új étrendbe, vagy kipróbálhatsz új gyógyító eljárást is.


Halak

Nem is lehetne jobb dolgod szombaton, mint hogy kreatívan alkotsz. Ma hagyd kibontakozni a benned élő művészt. Hagyd, hogy megalkosd azokat a képeket és álmokat, amelyek ott vannak a lelkedben. Hogy te nem is vagy művész? Tévedés. Minden Halak művész. Csak az a kérdés, milyen eszközzel szeretsz alkotni.


Forrás: nlcafe.hu

-Friss Média-