PUZZLE
Bulvár hírek
#brad pitt
Teljesen összeomlott, most szülei tartják a lelket Brad Pittben
A színész tanácstalan, ezért támaszkodik most legfőképp családjára és barátaira.

Gyakorlatilag két hét alatt a feje tetejére állt Brad Pitt élete. Mióta neje, Angelina Jolie beadta a válókeresetet és a gyámügy is vizsgálja, hogy vajon a színész veszélyt jelent-e hat gyermekükre, családja próbálja vigasztalni, amire a UsWeekly szerint szükség is van.

Brad állítólag összeomlott, alig hiszi, hogy elvesztette a családját, többször könnyekben tört ki az elmúlt napokban, de szülei, akiket naponta felhív, próbálják tartani benne a lelket. A lap forrása szerint Pittnek nehezére esik nyugodtnak maradni, de a gyerekek kedvéért igen erősen próbálkozik.

A három nappal ezelőtt, a szülők között kötött ideiglenes megállapodás valamelyest csillapította Brad és Angie közt a feszültséget, de a Harag sztárja persze nehezményezi, hogy gyermekeit csupán felügyelet mellett látogathatja és ha a tanácsadó úgy látja, bármikor megtagadhatja tőle, hogy a kicsikkel legyen. Az ideiglenes egyezségbe ezek mellett az is beletartozik, hogy szúrópróbaszerűen végeztethet a gyámügy drog- vagy alkoholtesztet a családapán.

Mint korábban írtuk, ezen vizsgálatokhoz Brad maga adott mintát pár nappal ezelőtt, csak, hogy bizonyítson feleségének és mivel azok negatívak lettek, az említett plusz kitétel nem okozhat a jövőben sem problémát.

Hogy mi történik majd október 20-a után, amikor lejár a megállapodás, az még kérdéses, vagy a gyámügy dolgoz ki egy újabb paktumot, vagy a bíróság elé kerül a gyerekek elhelyezési ügye.