KÉK FÉNY
#tűzesetek
Teljesen kiégett egy autó
Teljes terjedelmében égett egy benzinüzemű személygépkocsi szerdán délután Nyíregyházán, a Vasút utcában, egy lakóház udvarán. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Háromszáz négyzetméteren gyulladt meg a száraz aljnövényzet szerdán délután Nagydoboson, a Temető mellett. A mátészalkai hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével akadályozták meg a lángok továbbterjedését. Személyi sérülés nem történt.

Munkavégzés közben belevágott egy 63 milliméter átmérőjű gázvezetékbe egy munkagép szerdán hajnalban Fehérgyarmaton, a Tömöttvár utcában. A város hivatásos tűzoltói egy védősugárral biztosították a helyszínt a gázszolgáltató munkatársainak a kiérkezéséig. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat iparbiztonsági helyszíni szemlét végzett. A gerincvezeték helyreállításának az idején hetven fogyasztási helyen szünetelt átmenetileg a gázszolgáltatás. Személyi sérülés nem történt.

Megsérült és kilyukadt egy kisteherautó üzemanyagtartálya szerdán délelőtt Nyíregyházán, a Hímes utcában. A város hivatásos tűzoltói a gépkocsit áramtalanították, majd az üzemanyag-szivárgást megszüntették. A városüzemeltető munkatársai a kifolyt üzemanyagot homokkal felitatták. Személyi sérülés nem történt.

Leszakadt és tizenöt méter magasságban lógott egy épület tetején lévő antenna, amely veszélyeztette az arra közlekedőket szerdán délután Mátészalkán, a Bajcsy-Zsilinszky utcában. A város hivatásos tűzoltói gépezetes tolólétra és kéziszerszámok segítségével szüntették meg a balesetveszélyt. Személyi sérülés nem történt.