SPORT
kézilabda
Tehetséges, fiatal horvát balátlövővel erősít a KKC
Tena Petika a nyártól Kisvárdán folytatja

A KKC vezetősége sikeres tárgyalásokat bonyolított le a tehetséges, fiatal horvát balátlövő Tena Petika-val, aki így a nyártól a Kisvárda Master Good SE csapatát erősíti. A tizennyolc éves játékos, a HC Podravka Vegeta együttesétől érkezik majd a nyáron, azonban nem lesz ismeretlen a szakvezetés számára, hiszen a 2018 decemberében rendezett nemzetközi utánpótlás tornánkon már, megmutatta a tehetségét és a gólérzékenységét.

Az új szerzemény, végigjárta a korosztályos horvát válogatottakat, és az idei évben a Podravka csapatával Bajnokok Ligája és az EHF-kupa mérkőzéseken is lehetőséget kapott.

– Nagyon izgatott vagyok, hogy a következő szezontól a Kisvárdai csapat tagja lehetek a világ talán egyik legerősebb bajnokságában. Nagyon köszönöm és hálás vagyok a klubnál dolgozónak a belém fektetett bizalmat. Biztos vagyok benne, hogy sok tapasztalatot fogok szerezni és remélem, hogy könnyen befogok illeszkedni a csapatba és együtt tudunk majd harcolni egy minél jobb helyezésért, Természetesen ehhez kitartóan kell dolgozni ami által jobb játékossá válhatok. – mondta Tena Petika.

-kisvardaikezi.hu