PUZZLE
Horoszkóp
#HOROSZKÓP
#KEDD
#2018.02.20
Találd meg az erődet kedden!- Horoszkóp 02. 20
Megvan az erőd ahhoz, hogy megváltoztasd az életedet, de meg is kell találnod magadban ezt az erőt. Meg kell találnod magadban azt az erőt, ami ahhoz kell, hogy megváltoztasd mindazt, aminek a változására olyan régóta vágytál már. Ezt az erőt ma megtalálhatod magadban.

Kos

A legszívesebben alvással töltenéd ezt a napot. Mégis érdemes felkelned, és érdemes kimozdulnod a kényelmi zónádból, ugyanis ma boldog pillanatok várnak rád. Ha gyorsan és ügyesen megoldod a mai feladataidat, máris elérkeznek a napi jutalom percei hozzád, azok a percek, amikor jól megérdemelten hátradőlhetsz.

Bika

Vissza kellene térned egy régi szokásodhoz. Egy olyan egészséges szokásodhoz, amely annak idején erősebbé, boldogabbá és egészségesebbé tett. Talán táncoltál, talán edzettél, vagy több gyümölcsöt ettél, esetleg meditálni szoktál. A kedd alkalmas arra, hogy ezt a régi jó szokást újra a hétköznapjaid részévé tedd.

Ikrek

A szüleiddel való problémákat ma remekül rendezheted. Sőt! Ehhez talán még csak találkoznotok sem kell. Küldj nekik szeretetet, küldj nekik támogató gondolatokat. Ha pedig ezzel összegyűjtötted a bátorságodat, akkor akár fel is hívhatod, vagy meglátogathatod őket. Hidd el, örülni fognak neked.

Rák

Van néhány olyan téma, amelyekkel mindenképp foglalkoznod kellene kedden. Ma szánj időt mindenképp arra, hogy a munkahelyeden letudj egy fontos beszélgetést. Hidd el: ezt az ügyet most lehet a legegyszerűbben letárgyalni és megoldani. Azzal, ha nem halogatod a megbeszélést, magadnak teszel jót.

Oroszlán

A csodavárás hangulata tölt be kedden. Amit vársz, azt mindig megkapod. Így biztos lehetsz benne, hogy a napod tele lesz csodákkal. A napod tele lesz olyan csodákkal, amelyekre már nagyon régóta vártál, és amelyekről már kezdted azt hinni, hogy elérhetetlenek. A mai mantrád: a csodák természetesek.

Szűz

Ideje elkezdened megismerkedni néhány relaxációs módszerrel. Ne csak a meditatív technikákra gondolj, mert néhány mozgásfajta kifejezetten jót tesz a stresszes szituációkban. Érdemes lenne kipróbálnod a jógát vagy a futást, esetleg az úszást. Ma könnyedén kimozoghatod magadból a feszültséget és a sérelmeket.

Mérleg

Túl nagy elvárásokat támasztasz magaddal szemben, pedig talán pont az volt az egyik újévi fogadalmad, hogy ilyet nem teszel többet. Mostanában sokat gondolkodsz azon, hogy nem leszel olyan maximalista önmagaddal szemben. A kedd jó alkalom arra, hogy gyakorold az önelfogadást és az elvárások csökkentését.

Skorpió

A nosztalgiának van egy gyógyító típusa is: az a nosztalgia, amikor nemcsak visszarévedsz a múltba, és nemcsak azon sajnálkozol, hogy akkor milyen jók voltak a dolgok. A gyógytó nosztalgia az, amikor elhatározod azt, hogy mostantól ismét ugyanolyan jó lesz minden, mint régen.

Nyilas

Ha túl bonyolultan fogalmazol meg egy kérdést, akkor túl bonyolult lesz a válasz is. Ez egyszerűbben azt jelenti, hogy ha úgy kérdezel, hogy azt te magad sem érted, akkor a választ sem fogod tudni megfejteni. Épp ezért kedden kérdezz röviden és lényegre törően, majd fogadd el a rövid és praktikus válaszokat is!

Bak

Az őszinteség bajnoka vagy, ami nem feltétlenül jó hír hétfőn. Ma azt kell gyakorolnod, hogy az őszinteségeddel ne bánts meg másokat. Nyugodtan elmondhatod, ami a szívedet nyomja, de fogalmazz úgy, hogy azzal ne sérts meg senkit. Beszélj a saját érzéseidről, és soha ne személyeskedj másokkal.

Vízöntő

A pénzügyeid átgondolásával vagy elfoglalva, pedig sokkal jobb lenne, ha a gondolkodás és a pénzek pontos kiszámolása helyett egy kis könnyedséget és lazaságot vinnél az anyagi ügyeidbe. Amíg szigorúan bánsz a pénzzel, addig az is szigorúan bánik veled, azaz csak annyi bőség vesz körül, amennyit megengedsz magadnak.

Halak

Talán azt hiszed, hogy nem voltál elég őszinte valakivel, vagy arra érzel erős késztetést, hogy kiadd a legféltettebb titkaidat is. Nyugodtan állj ellent ennek a vágynak, és nyugodtan engedd el a bűntudatodat is, ami ehhez kapcsolódik. Jogod van a titkaidhoz, és jogod van ahhoz, hogy csak azoknak mondd el ezeket, akiknek akarod.

-Friss Média-

forrás:www.nlcafe.hu