PUZZLE
Horoszkóp
#napi horoszkóp
#2019.08.21.
Szuper szerda- Horoszkóp 08.21.
Szuperül indul a háromnapos munkahét. A hosszú hétvégét követően biztosan kipihenten és feltöltődve kezdesz a munkához. Ha pedig még a szabadságodat töltöd, számtalan nagyszerű lehetőség vár rád. Csupa jót ígérnek szerdára a csillagok.

Kos

Az előző napok pörgése után szerdán érdemes kicsit lassítani. Valójában belső késztetést is érzel, hogy nyugodtabban gondold át a dolgaidat. Ma koncentráltan és fegyelmezetten haladhatsz a munkádban. Ha pedig még a szabadságodat töltöd, egyszerűen csak lazíts, és lustálkodj egész nap.

Bika

Remekül érzed magadat szerdán akkor is, ha dolgozol, és akkor is, ha a szabadságodat töltöd éppen. Ma valahogy minden a helyére kerül a fejedben és a szívedben is. Pontosan tudod, mit akarsz, magabiztos és határozott vagy. Egyre tisztábban látod a céljaidat is. Érdemes is ma kicsit tervezgetni, a fejedben összerakni a legfontosabb részleteket.

Ikrek

Talán már meg sem lepődsz, mennyi munka vár rád szerdán. Ha szabadságon vagy, dúskálhatsz most a programlehetőségek között. Szinte csak kapkodod a fejedet, hogy mibe fogj. Vegyél inkább egy-két mély lélegzetet, aztán lassan és higgadtan gondold át, mi is lenne mára a lehető legjobb választás.

Rák

Szerdán talán a legfontosabb tanács, hogy pontosan és érhetően fejezd ki magadat. Könnyen félreérthetik a szándékaidat, a mondandódat ugyanis a többiek, aztán meg nem győzöl magyarázkodni. S mivel gyűlölöd a magyarázatokat, jobb megelőzni a problémákat. Ha így teszel, igazán nagyszerűen alakul a napod.

Oroszlán

A szerda higgadtságot hoz neked. Rád is fér, hogy kicsit tudatosabban gondold át a jövőbeni terveidet. Ma könnyedén átlátod a dolgokat, az apróbb részletek fölött sem siklik el a figyelmed. Bármit is kell ma tervezni. számolni, kalkulálni, kitalálni, nagyszerűen haladsz benne.

Szűz

Csodás napra ébredtél, ugyanis Vénusz, a kis szerencse bolygója, a jegyedbe lépett. Tudod, mit jelent ez? Igen, szerencsés lehetőségeket. Egyre pozitívabban tekintesz magadra, és a lehetőségeidre is. Van is miért bizakodnod. És ez még csak a kezdet…

Mérleg

Szerdán magabiztosabbnak érzed magadat, mint az elmúlt időszakban bármikor. Végre sokkal józanabb és higgadtabb lehetsz, bármiben is kell döntened. Szinte kivirul a lelked, és még a fókuszálás sem esik a nehezedre. Ha mára koncentrációt igénylő feladatba fogsz, meglepően könnyen haladsz és jutsz a végére.

Skorpió

Az elmúlt napok magányát követően érdemes lenne ismét emberek közé menned. Ha dolgozol, azért, ha meg a szabadságodat töltöd, azért. Könnyen észreveheted ma ugyanis, milyen sokan kedvelnek téged, és milyen sok ember vesz körül, aki elismeri és értékeli a teljesítményedet. Kellenek a dicséretek a lelkednek. Zsebeld is be valamennyit.

Nyilas

Érdemes lenne szerdán a karrieredre koncentrálnod. Mi mindenre vágysz? Mit szeretnél megvalósítani, elérni az elkövetkező időszakban? Miben változtatnál? Ezeken a kérdéseken ma érdemes alaposan elgondolkodnod, aztán ha döntésre jutottál, tedd is meg az első fontos lépést. Például írhatnál önéletrajzot.

Bak

Szerdán biztonságban érzed magadat, főleg, ha dolgozol. Talán már hiányzott a munka a hosszú hétvége után. Ma nagyon szisztematikusan haladsz a feladatokkal. Megvan a kitartásod, a türelmed még a bonyolultabb munkákhoz is. Ha pedig a szabadságodat töltöd, ma tényleg engedd meg magadnak a lazítást, a valódi kényeztetést, és egy kis luxust.

Vízöntő

Ha sokat költöttél a hosszú hétvégén, akkor könnyen fájhat a fejed szerdán – szó szerint és átvitt értelemben is. Váratlan kiadások jöhetnek a héten, ami csöppet sem esik jól a lelkednek. A kötelességek sosem jönnek jól, de még te sem bújhatsz ki alóluk. Gondold át, mi az, amit mindenképpen ki kell fizetned, a többit meg próbáld átütemezni szeptemberre.

Halak

Szerdán elöntenek az érzelmek, és talán most minden barátodat felhívnád, hogy elmondd nekik, mennyire hálás vagy értük, a szeretetükért, a támogatásukért. A legjobb az lenne, ha személyesen mondanád el nekik. Miért is ne tölthetnétek együtt az estét? Szervezd össze a csapatot, aztán jöhetnek a szívmelengető vallomások.

-Friss Méda-

Forrás:www.nlcafe.hu