SPORT
Labdarúgás
#labdarúgás
#Kecskéd
Születésnap és a kupameccs a szombati program
Ma ünnepli születésnapját Supka Attila, a Kisvárda vezetőedzője. Azért is különleges ez a nap számára, mert a csapata délután kupameccset játszik Kecskéden. A klub honlapja beharangozót készített.

Megyei I. osztályban szereplő csapat lesz a Kisvárda ellenfele a Mol Magyar Kupa első fordulójában. Délután 3 órakor a Komárom-Esztergom megyei I. osztályban negyedik helyen álló Kecskéd lesz az ellenfél. Ebben a sorozatban a negyeddöntős szereplés a kisvárdai klubrekord, még 2014-2015-ből, amikor az NB III-ban szerepeltt a gárda.

A mai nap különlegessége, hogy Supka Attila ünnepel, hiszen ma van a születésnapja. A meccsről az nyilatkozta a csapat honlapjának, hogy „ugyanolyan komolyan kell venni ezeket a mérkőzéseket, mint a bajnokikat, sőt, talán még komolyabban is, hiszen egy jól sikerült első félidővel könnyebbé tehetjük a magunk számára a meccset." A születésnapos mester bízik abban, hogy "mindenki átérzi ennek a sorozatnak és a mérkőzésnek is a fontosságát, szeretnénk minél tovább menetelni a kupában, most tehetjük meg az első lépést.”