KÉK FÉNY
Szörnyű volt a Papon történt baleset helyszíne - kómában az egyik sérült
Sokat látott, tapasztalt embereket is megviselt az a szörnyű látvány, mely a tegnapi baleset helyszínén fogadta az odaérkezőket Papon. Az 1 800 fős falu csendes, mindenkit megdöbbentett a baleset, de beszélni szinte senki nem akar róla.

Kilencen sérültek meg abban a balesetben, ami Papon történt szerdán délután. A járművezető Audi típusú személygépkocsijával közlekedett a Kossuth úton. Egy kanyarban - eddig tisztázatlan okból - elvesztette uralmát a járműve felett, lesodródott az úttestről és a mellette húzódó betonárokba hajtott.

A baleset helyszínéhez közel élő idős nő a FrissMédiának elmondta, hogy a nagy csattanásra lett figyelmes, ekkor kiment az járdára és látta, hogy egymáson hevernek a vérző testek. A mentőket és a rendőrséget a szomszéd értesítette. A néni elmondta, hogy a fia ráparancsolt: menjen be, mert a "látvány minden borzalmat felülmúlt"

A lesodródó gépjármű gyakorlatilag letarolta a munkásokat az árokban. A munkások egyébként előtte való nap kezdték el az alig 10-15 méteres vízelevező árok karbantartását, új betonlapok behelyezésnél tartottak éppen, amikor a gépkocsi beléjük csapódott.

Az ügyben senki nem akart nyilatkozni. A polgármester a jegyző elmondása szerint kórházról kórházra jár a sérültekhez.

Közben egy lakó azt mondja, hogy az egyik sérült kómában van. Ezt hivatalos forrásból senki nem erősítette meg, mivel nem adhatnak információt. A sérülteket a nyíregyházi, a mátészalkai és a kisvárdai kórházban látják el.

Információink szerint többszörös nyílt töréssel, roncsolódással,fej- és gerincsérüléssel vitték a balesetet szenvedett munkásokat kórházba.

A fotókon látható korlátozó- és jelzőtáblákat, valamint az elterelő előjelzőket a Magyar Közút Nonprofit Zrt. munkatársai helyezték ki a baleset másnapján a további balesetetek elkerülése érdekében..

- FrissMédia -