KÉK FÉNY
#baleset
#Nyírtura
#4-es főút
Szörnyű tragédia a négyesen - a 38 éves édesapának esélye sem volt - fotók, videó +18!!!!!
Mint írtuk előzetesen, szombat este Nyírtura határában a 4-es főúton közlekedési baleset történt. A balesetben egy Toyota személygépkocsi 38 éves vezetője szörnyethalt.

Megdöbbentő részletek derültek ki a balesetről a helyszínen, ugyanis a balesetben összesen három gépjármű volt érintett. Ha igazak a helyszínen kapott információk, akkor a balesetet egy, az út szélén álló Dacia Duster-re akasztott utánfutó okozta, mert

a tulajdonosa épp fát pakolt rá, csakhogy

az utánfutó ajtaja lehajtott állapotban pont eltakarta az utánfutó lámpáit és a prizmákat is. Azt a műszaki szakértő fogja vizsgálni, hogy egyáltalán égtek-e a gépjármű és az utánfutó lámpái.

A négyes főút érintett szakasza igen keskenynek mondható, így, ha egy személygépkocsi leáll az út szélén, belóghat a forgalmi sávba, különösen egy szelés utánfutó.

A helyszíni nyomóból ítélve a Toyota Nyírtura irányából közlekedett három utasával, gépkocsivezetője valószínűleg későn észlelte az út szélén álló vontatmányt, így a jobb elejével beleütközött. Az ütközés erejétől a Toyota oldalára borult, majd belecsapódott a Nyíregyháza irányából érkező Mercedes személygépkocsi. Mivel a Toyota oldalára volt fordulva, amikor a Mercedes bele csapódott, utasai védtelenek maradtak, hiszen a gépkocsi teteje ütközött a másik gépkocsival. A Toyota 38 éves gépkocsivezetője a helyszínen szörnyethalt, utasa, egy hölgy, súlyos sérüléseket szenvedett. A gépkocsiban utazott egy 11 éves kislány, aki fizikailag könnyebben sérült. A Mercédes-ben egyedül a gépkocsivezető utazott, akit a mentők megfigyelésre kórházba szállítottak.

A baleset körülményeit igazságügyi szakértők bevonásával vizsgálják, hiszen több kérdésre is választ kell, hogy találjanak. Ilyen például, hogy a helyszínen talált méretes farönkök honnan származnak, illetve a friss, száraz faforgács - ami motorosfűrész használatát feltételezi – honnan és mikor került a baleset helyszínére.

Az útzárat 21 órákkor oldották fel.