KÉK FÉNY
Szörnyű baleset Szabolcsnál, húszéves állapotos nő a sérültek között
Két mentőhelikopter, több földi egység, öt sérült a mérlege annak a balesetnek, amely kora délután történt Szabolcs község határában. A majdnem végzetes balesetet egy friss jogsis 18 éves lány okozta.

A fiatal nő egyedül vezette a gépkocsit Szabolcs irányából Balsa felé, amikor a csúszós, nedves úton kisodródott a kanyarból, majd áttérve a szemközti sávba frontálisan ütközött a feltehetőleg szabályosan közlekedő kocsival. Az ütközés erejétől a menetirány szerinti ellentétes oldali sáv melletti árokba csapódott a fiatal nő gépkocsija.

A balesetben öten sérültek meg. Úgy tudjuk, hogy a sérültek között van egy húszéves, 6 hónapos terhes nő is. Őt könnyebb sérülésekkel, egy idős férfit súlyos, egy nőt súlyos életveszélyes sérülésekkel, míg a gépkocsi negyedik utasát súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba. A fiatal nőt, aki feltehetően a balesetet okozta, információink szerint gerincsérülésekkel szállították el.

A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a két autó hétfő délután a Szabolcs és Balsa közötti útszakaszon ütközött össze. A baleset következtében az egyik gépkocsiba több ember beszorult. A balesethez riasztott nyíregyházi hivatásos, ibrányi önkormányzati, valamint rakamazi önkéntes tűzoltók feszítővágó segítségével lefeszítették a jármű ajtaját, és a mentőkkel együttműködve kiemelték az utasokat. A helyszínre két mentőhelikopter is érkezett. A műszaki mentési munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Az útzárat ezekben a percekben oldják fel.

- FrissMédia -