KÉK FÉNY
#baleset
#Nyírtura
#Nyírbogdány
#4-es főút
Szörnyű baleset Nyírtura és Nyírbogdány között - három halott
Karambol történt a 4-es főúton, Nyírturánál. Egy személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött, az egyik gépkocsi kigyulladt.

Előzetes információink alapján, a Nyíregyháza irányába közlekedő, szabályosan haladó kistehergépkocsival frontálisan ütközött a Nyíregyháza felől érkező személygépkocsi, ami eddig tisztázatlan okok miatt átsodródott a szembelévő sávba. A gépkocsikban hárman utaztak, ketten a kisteherautóban, egy ember a személygépkocsiban, mindhárman súlyos sérüléseket szenvedtek, életüket vesztették.

A balesethez a nyíregyházi hivatásos tűzoltókat és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot riasztották. Az egységek eloltották a lángokat. A helyszínen vannak a mentők is.

A rendőrök a baleset helyszínelésének idejére az érintett útszakaszt - a 289-es kilométernél - teljes szélességében lezárták, a forgalmat elterelik. A 4-es főútról, Kisvárda irányából érkező gépkocsikat Nyírbogdány, Kemecse irányába terelik el, míg a Nyíregyháza irányából érkezőket Nyírturánál terelik el, az útzár előreláthatólag több óráig fennmarad.