KÉK FÉNY
#baleset
#Pátyod
#49-es főút
Szörnyet is halhattak volna
Nyerges vontató és személyautó ütközött össze a 49-es főút pátyodi szakaszán, a Petőfi Sándor úton. Az ütközés következtében mindkét jármű árokba hajtott. A műszaki mentést végző csengeri önkormányzati és a mátészalkai hivatásos tűzoltók két embert a mentők segítségével emeltek ki az autóból.

A mentők két súlyos és két könnyű sérültet szállítottak kórházba. A súlyos sérültek töréseket szenvedtek.

A személygépkocsi Csenger irányából tartott Mátészalka felé, amikor eddig tisztázatlan körülmények között a kettős kanyar második ívénél átsodródott a szemközti forgalmi sávba és ott összeütközött a Mátészalka irányából közlekedő rámán hatósági jelzéssel ellátott, megrakott kamionnal.

A kamionos, hogy elkerülje az ütközést, jobbra kormányzott, de a felázott útpadka nem bírta megtartani a súlyt, emiatt a mély árokba borult.

Csak a kamionos rutinjának köszönhető, hogy nem történt tragédia, hisz', ha nem kormányoz jobbra, letarolja a személygépkocsit.

A személygépkocsi utasai valószínűleg román vendégmunkások, akik olasz hatósági jelzéssel ellátott személygépkocsiban utaztak. A velük együtt utazó hatalmas macskának az ijedségen kívül nem esett baja.

- FrissMédia -