SPORT
Labdarúgás
Szombaton már meccs - mutatjuk, kikkel áll ki a Kisvárda az új NB I-es idényben
Közeledik a bajnoki rajt - ez nem csak a lassan emelkedő feszültségből érződik, hanem az ilyenkor szokásos kötelező programokból is. Kedden a FrissMédia fotóriportere készítette el a csapattagok portréfotóit.

A szombati kezdés előtt, mikor is a Groupama Arénában a Ferencváros lesz az ellenfél, csütörtökön szurkolói ankétot tartanak este 6-tól a Bessenyei Gimnáziumban. De előtte a portréfotózáson esett át a csapat. Persze az ilyenkor elengedhetetlen új mezek is előkerültek. A játékosok igyekeztek mosolygós arcot vágni a felvételekhez, bár volt, aki kijelentette, hogy ő bizony nem fog mosolyogni. Persze ezen mindenki jót derült... Most megmutatjuk, hogy kinek milyen lesz a gólöröme - reméljük, sokszor láthatjuk vidámnak a játékosokat az elkövetkező szezonban.

Megvannak az új idényre érvényes mezszámok is. Az újak választottak maguknak, de a tavalyi csapatból is vannak olyanok, akik más, esetleg felszabaduló számot kértek maguknak.

Közben Bodnár Tibor, a csapat sajtósa elárulta, hogy ki hányas számú mezben lép majd a pályára a 2021-2022-es szezonban.

2 – Hej Viktor

4 – Anton Kravcsenko

5 – Lazar Csirkovics

6 – Ötvös Bence

7 – Driton Camaj

8 – Janisz Karabeljov

10 – Claudiu Bumba

11 – Lucas

12 – Artem Odincov

13 – Zlicsics Lázár

17 – Jasir Asani

18 – Bohdan Melnik

19 – Herdi Prenga

20 – Jaroslav Navrátil

21 – Gosztonyi András

23 – Jelena Richárd

25 – Matheus Leoni

27 – Jasmin Mesanovic

32 – Dombó Dávid

33 – Rubus Tamás

45 – Szlobodan Szimovics

67 – Nagy Mihály Krisztián

88 – Czérna Erik

99 – Németh Márk


- FrissMédia -