SPORT
Szlovákiában szereztek érmeket a kisvárdai bringások
A múlt hétvégén rendezték meg a 20. Nyílt Szlovák művészi kerékpározás bajnokságot. A kisvárdai csapat nagyszerűen versenyzett. A lányok könnyedén vették az akadályokat, pontos, látványos kürt tudhatnak maguk mögött.

Fárasztó és hosszú volt az út Szlovákiába, de ez sem szegte kedvét a csapatnak. Kora reggel már a teremben zajlott a bemelegítés. Verseny előtt még átbeszélték a lehetséges hibákat és igyekeztek ezeken javítani. A kisvárdai csapat nagy izgalommal várta a verseny kezdetét.

Végül az U15 kategóriában Mosolygó Kata ezüstérmes, Nagy Lili Dóra bronzérmes lett.

U13 kategóriában Tarapcsák Fruzsina ezüstérmes.

Felnőtt női kategóriában dr. Vasasné Lengyel Lívia ezüstérmet szerzett.

"Hosszú idő után úgy éreztem, itt az idő,hogy én is pályára lépjek. Ezzel is motiválva, példát mutatva a csapatomnak" - mondta dr. Vasasné Lengyel Lívia szakosztályvezető.

" A lányok nagyon izgultak értem, hiszen már ők is tudják, milyen versenyezni. Lélegzetvisszafojtva figyelték minden mozdulatomat, versenyprogramomat. Hasznos tanácsokat kaptam tőlük,hiszen rálátással ültek a pálya szélén. Megtisztelő volt számomra, ezzel is bizonyítva, mennyire sokat fejlődtünk. Azt gondolom, nagyon sikeres visszatérés ez a számomra" - vallotta a tréner a versenyt követően.

"Büszke vagyok a csapatomra,hogy a sok nehézséget leküzdve szépen helytálltak" - tette hozzá.

A következő verseny október 9-én Bokodon lesz. Szurkoljanak Önök is!


- FrissMédia -