PUZZLE
Horoszkóp
#horoszkóp
#napi horoszkóp
Szerdán az élet napos oldalán sütkérezhetsz- Horoszkóp 06.12.
Szerdán keresd az élet napos oldalát. Most valóban rád süthet a nap szó szerint és átvitt értelemben is. A horoszkóp szerint ma valóban jó dolgok történhetnek veled, ha az igazán jó dolgokra koncentrálsz.

Kos

Ha nem értesz egy szót, nem tudod egy tárgyról, hogy micsoda, az csak annyit jelent, hogy nincs dolgod azzal a fogalommal, tárggyal. Szerdán nem az a feladatod, hogy új ismereteket tanulj meg, hanem hogy elfelejtsd azt a sok felesleges tudást, amelyet az elmúlt évtizedekben felhalmoztál.


Bika

Ez a nap rólad szól. Amikor szerdán valaki azt mondja, önző vagy, jusson eszedbe, ez ma így van jól. Ma az Univerzum azt kéri tőled, hogy elsősorban önmagadra gondolj, és magadnak segíts. Ha rendben leszel, mindenki másnak is tudsz segíteni.


Ikrek

Szerdán nehezen találod a helyed, amitől egyre feszültebb leszel. A feszültség pedig boldogtalanná tesz téged, ami könnyen tönkreteheti a napodat. Pedig ma épp azt kellene megtanulnod, hogyan lehetsz boldog ott, ahol vagy, attól függetlenül, hogy az milyen messze van attól, ahol lenni szeretnél.


Rák

A tökéletesség kicsit sem szórakoztató. A tökéletesség unalmas. Erre szerdán rájöhetsz, és ez a felismerés segít, hogy ne csak elfogadd a saját hibáidat, de meg is ünnepeld azokat. Ezek a hibák különböztetnek meg másoktól, és segítenek, hogy önmagad lehess.


Oroszlán

A szokásaid folyton változnak, és most itt az ideje, hogy tudatosan is változtass rajtuk. Vizsgáld meg, mely szokásaid visznek közelebb a céljaidhoz, a vágyaidhoz, és melyek azok a szokások, amelyeket most kellene felvenned, hogy megvalósíthasd az álmodat, a célodat.


Szűz

Fel kell ismerned a korlátaidat, a határaidat. Szerdán semmi olyasmivel nem kellene foglalkoznod, amihez nem értesz. Persze lehet, hogy az lenne a legjobb, ha egész héten kerülnéd azokat a feladatokat, amelyekhez valójában nincs kellő hozzáértésed.


Mérleg

Olyan sokféle módszert kipróbáltál már, mégsem találtad meg az igazán neked való életmódot. Szerdán valaki újabb életmódot ajánl neked, újabb étrenddel, újabb mozgásformával szeretne megismertetni téged. Könnyen lehet, hogy még ez sem az, amire valóban szükséged lenne.


Skorpió

Szívesen megtanítanál valakinek valamit szerdán, de úgy tűnik, ehhez a témához valójában te sem értesz. Úgy tűnik, először neked is tanulnod kell, mielőtt tanítani kezdesz. Mi lenne, ha ma ezt felismerve elkezdenéd megtanulni mindazt, amit tanítani szeretnél.


Nyilas

Figyeld meg, mennyivel egyszerűbb lenne lazítanod, ha nem tennéd mindig olyan magasra a lécet. A képzeletbeli lécet érdemes lenne ma kicsit lejjebb engedned. Legyél magaddal sokkal megengedőbb, elfogadóbb és kedvesebb. Legyél magaddal olyan kedves, mint a szerelmeddel!


Bak

Túl sok impulzus ér szerdán, túl sok az inger, ami gyorsan túlterhelheti az idegrendszeredet. Ha most fáradtabbnak érzed magad a szokásosnál, annak pontosan ez az oka. A megoldás pedig, hogy csökkented az ingereket, kikapcsolod a telefonodat, becsuksz pár böngészőablakot, és elcsendesedsz.


Vízöntő

Úgy gondolod, hogy mindenkinek megvan a maga feladata az életben, és csak akkor lehet boldog, ha megtalálta, és teljesítette ezt a feladatot. Épp ezért boldogan magyarázod mindenkinek, hogy szerinted mi a feladata, és mit kellene csinálnia. Pedig mindenki önmaga fedezheti fel a legegyszerűbben a saját feladatát.


Halak

Nehezen fogadod el, hogy mindenkinek joga van a saját hibáihoz. Nehezen fogadod el, hogy az ismerőseid teljesen szabadon elkövethetik azokat a hibákat, amelyeket csak szeretnének. Pedig ezek a hibák vezetik el őket oda, ahol lenniük kell. Szerdán engedd meg mindenkinek, hogy elkövesse a saját hibáit.


-Friss Média-

Forrás: nlcafe.hu