KULTÚRA
Programok
Szentiván-éji kerékpáros túra
Június 23-án szombaton 20:30-tól, a Cigánd melletti víztározó körüli kerékpárúton egy fantasztikus közös, éjszakai gurulásra, nézelődésre hívnak minden érdeklődőt a Kisvárda és Környéke Bringások (KKB) tagjai.

Az év legrövidebb éjszakáján a nyári napfordulót ünnepeljük. A különleges tekerésre családok, baráti társaságok, kollektívák jelentkezését várják.

A kétkerekű összejövetelnek szigorú szabályai is vannak: mindenkinek be kel tartani a KRESZ szabályait, miközben fokozottan ügyel saját mag és mások testi épségére. Kötelező kellék a bukósisak, míg az esti szemüveg viselése ajánlott.

„Aktív résztvevő lehet bárki - szabadon és ingyenesen - aki kerékpárral érkezik. Aki pedig egyszerű nézelődőként, de mégis résztvevőként szeretne csatlakozni, esti piknikezéssel, finom ételek és italok készítésével, kínálásával, továbbá az aktív gurulók biztatásával is csatlakoztak hozzánk!” - tájékoztatott Vass József főszervező hozzátéve, hogy a közös guruláson mindenki önként, saját felelősségre vehet részt, továbbá 18 éven aluliak csak szülői engedéllyel, 14 éven aluliak szülői kísérettel érkezhetnek.

További információk a KKB Facebook oldalán.

- Friss Média -