KULTÚRA
#Fölszállott a páva
#Oszlánszki Patrik
#Bujáki Anett
Szavazzon a még talpon álló szabolcsi párra!
A Fölszállott a páva című műsor középdöntőjében pénteken Oszlánszki Patrik és táncpartnere, Bulyáki Anett képviseli Szabolcs-Szatmár-Bereget. Már csak ők vannak talpon a megyei indulók közül. Hogy továbbjussanak, ahhoz közönségszavazatok is kellenek.

Anett és Patrik az életben nem - csak a táncban alkot egy párt. De azért más szálon is kötődnek egymáshoz: kollégák. Mindketten pedagógia asszisztensek a Free Dance alapfokú művészeti iskolában. Anett nagyecsedi, ott is lakik, Patrik pedig dombrádi, de évek óta Gégényben él, ahol minden rendezvényen fel is lép Hoksz Attilával együtt. Itt talált rá a szerelem is, egy gégényi lány személyében.

Anett és Patrik 2017-ben a Fölszállott a páva elődöntőjéig jutottak el. Ott kiestek ugyan, viszont olyan hatást tettek a zsűrire és a közönségre, hogy az idei döntők döntőjére visszahívták őket. Most már a középdöntőnél járnak - ha jól szurkolunk nekik, akkor innét is tovább juthatnak holnap este. Dombrádon és Gégényben nem lesz ezzel gond: Dombrádon az Ikon ételbárba, Gégényben a tornaterembe szerveztek élő szurkolást.



- FrissMédia -