NAGYVILÁG
Belföld
#Assist Trend
#Cleaning show
Szakszerű segítség az éttermeknek és szállodáknak
Mosogatógép-javítási és karbantartási szolgáltatást indít Magyarország meghatározó higiéniai szereplője, az Assist Trend. Bodrogai Ferenc, a cég ügyvezetője, alapító tulajdonosa a Cleaning Show-n tartott sajtótájékoztatón jelentette be a portfólió bővítést.

Magyarországon jelenleg több, mint 50 ezer vendéglátóegység és közel 3000 szálláshely működik, amelyek többségében ipari mosogatógépeket használnak. Ezek tisztítása és karbantartása - főleg, ha több is van belőlük - nem egyszerű feladat, hiszen a rendszeres ellenőrzés hiánya, a nem megfelelő vízminőség, vagy a mosogatószer helytelen adagolása könnyen vezethetnek meghibásodásokhoz. Ezek nagy része könnyen kiküszöbölhető lenne, a szaktudás hiánya miatt azonban egy kisebb hiba is sokba kerülhet a tulajdonosoknak.

A fent felsorolt problémák mellett a megelőzésre fókuszál az a szolgáltatás, amelyet októberben indít el a tavaly 7.3 milliárd forintos forgalmat elérő higiéniai cégóriás, az Assist Trend. A cég szakított a pusztán higiéniai termékek értékesítésén alapuló kereskedelmi modellel, és elindította a piacon jelenleg egyedülálló, mosogatógép javítási és karbantartási szolgáltatását. Ennek lényege, hogy partnereik számára komplex megoldást kínálnak: a cég szervizcsapata a legmodernebb technológiát alkalmazva teljeskörűen ellátja a mosogatógépek javítását és karbantartását. Emellett szaktanácsadást is nyújtanak, vállalják az internetes mosogatószer adagoló felszerelését, és a mosogatógépek monitorozását - amelyek adatait 5 évre visszamenőleg megőrzik.

Bodrogai Ferenc, a társaság alapító tulajdonosa, ügyvezetője a Cleaning Show-n tartott sajtótájékoztatón jelentette be a portfólió bővítést, amellyel a HoReCa szektorban dolgozók életét könnyíthetik meg, valamint jóval költséghatékonyabbá is tehetik a mosogatógépeket használó egységek működését. Beszédében hangsúlyozta az informatikai, technológiai fejlesztések fontosságát, hiszen a jövőt ebben a szektorban is ez határozza meg az ügyvezető szerint. A cég nagy elkötelezettje a környezettudatosságnak is, így termékeik összetételét is úgy választják meg, hogy azok környezetbarátok legyenek. Új szolgáltatásuk pedig szintén ezt az elvet követi, hiszen a rendszeres karbantartás és a szakértelem hatására kevesebb mosogatószert és kevesebb energiát is használnak majd fel a mosogatógépek működtetéséhez, ami a költséghatékonyság mellett a környezet számára is áldásos lehet.