KÉK FÉNY
Sűrű hétfőjük volt a tűzoltóknak
Kocsordon az Árpád utcában korlátnak, majd egy kerítésnek ütközött egy kisbusz hétfő hajnalban.

A mátészalkai hivatásos tűzoltók vonultak az esethez, akik áramtalanították a járművet, majd a rendőrségi helyszínelést követően a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak. A buszon összesen 21 ember utazott, a mentőszolgálat 5 főt kórházba szállított megfigyelésre.

Penyigén egy menetrend szerint közlekedő busz csúszott árokba és közúti akadályt képezett. Kocsordon az Árpád utcában egy személygépkocsi és egy autószállító tréler ütközött. A mátészalkai hivatásos tűzoltók végezték a műszaki mentést mindkét esetben, akik áramtalanították a járműveket, majd a megszüntették a közúti akadályt. Nyírcsászáriban is árokba csúszott egy személygépkocsi, amely közúti akadályt képezett. A nyírbátori hivatásos tűzoltók a jármű áramtalanítását végezték el. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Vásárosnaményban egy iskola alagsorában elhelyezett kávéautomata füstölt hétfőn. A vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók kiérkezése előtt az intézmény vezetője áramtalanította az épületet, így a füstölést megszüntette. A beavatkozók a füsttel telítődött épület szellőztetését végezték el. Személyi sérülés nem történt.

Fotó: FrissMédia/archívum - illusztráció