SPORT
Labdarúgás
Supka Attila: jó munkát végeztünk
A Kisvárda Master Good vezetőedzője szerint hiányérzet maradt bennük, hogy nem sikerült bejutniuk a Magyar Kupa döntőjébe, de a csapat egész éves teljesítményével elégedett.

A labdarúgó NB I utolsó, 33. fordulójában három meccset rendeztek vasárnap. Az egyik a Kisvárda–Paks (5–1) meccs volt, mely után a Nemzeti Sport riportere kérdezte Supka Attilát.

– Miért éppen most jött össze minden?
– Talán azért, mert az utolsó mérkőzésre is úgy tekintettünk, mint nagyon fontos bajnokira. Vártuk már, hogy szurkolók előtt játszhassunk, szerettünk volna velük ünnepelni. Egész évben jól teljesített a csapat, végig biztos távolságban voltunk a kieső helyektől, a kisebb hullámvölgyekből is hamar kijöttünk.

– Ezúttal elmaradt a meccset követő értekezlet a pálya közepén, helyette feldobálták a játékosai. Milyen a kisvárdai magaslati levegő?
– Ez is annak szólt, hogy nagyon jó volt a kapcsolatom a játékosokkal, jó munkát végeztünk. Ahogy a példa mutatja, eredményes is, hiszen negyvenhat pontot szerezve az ötödik helyen végeztünk, ami mind-mind pozitívum, ráadásul történelmet is írtunk ezekkel a mutatókkal.

– Van-e esetleg hiányérzete, és mit hozhat a jövő?
– A hiányérzet az, hogy nem sikerült bejutnunk a Magyar Kupa döntőjébe, azt nagyon szerettük volna. A gólszerzéssel sokszor hadilábon álltunk, de így sem voltunk kieső helyen egyetlen percig sem. A jövőmről egyelőre nem beszéltünk Révész Attila sportigazgatóval.