KÉK FÉNY
#Ibrány
#Nyíribrony
#Székely
#Kemecse
Súlyos balesetek adtak munkát a lánglovagoknak!! - 4K videó
Mint, ahogy beszámoltunk róla tegnap éjszaka a helyszínről, kisbusz és személygépkocsi ütközött össze Ibrányban, a Rozmaring utcában. A balesetben hatan könnyebben megsérültek. A helyi önkormányzati tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Tegnap délután, Kamion és személygépkocsi ütközött össze a 4-es számú főúton, Székely közelében. Az ütközés követően mind a két jármű az árokba sodródott, a személygépkocsi vezetője súlyos sérüléseket szenvedett, őt a demecseri önkéntes és a baktalórántházi hivatásos tűzoltók emelték ki a járműből. A tűzoltók a gépkocsikat áramtalanították.

Közvilágítási lámpaoszlopnak ütközött egy személygépkocsi az esti órákban Nyíribronyban, a Fő utcában. A balesetben ketten sérültek meg. A műszaki mentéshez a baktalórántházi hivatásos tűzoltók vonultak, akik a járművet áramtalanították.

Három hektáros területen, foltokban a száraz aljnövényzet kapott lángra szombat délután Kemecsén, a Dankó utcában. Az ibrányi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral, kéziszerszámok és puttonyfecskendők segítségével oltották el a lángokat. Nyírbátorban, a Gyöngyvirág utcában kellett hasonló eseménynél beavatkozniuk a város hivatásos tűzoltóinak, míg Szamosangyaloson, a Rákóczi utcában a kerti égetésnél terjedtek tovább a lángok egy ötszáz négyzetméteres területre. Itt a tyukodi önkéntes és a csengeri önkormányzati tűzoltók oltották el a lángokat. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.