KULTÚRA
Fesztivál
#Alkossunk Várost
#Beartice
#Sóstó Park
Sóstó Park - Beatrice koncerten jártunk - fotók, videó
Az Alkossunk Várost csapata, melynek tagjai az idei évtől LESZ Feszt PROmotions néven fogják össze az összes rendezvényüket, újabb ötletét váltotta valóra. Ezúttal Nyíregyházán.

Stábunk a Nyíregyháza ékszerdobozának számító Sóstó varázslatos környezetében meghúzódó Sóstó Park első, igen csak ütősre sikerült koncertjére volt hivatalos. Az április 7-i. nagyszabású budapesti koncert után a 40 éve alapított Beatrice Nyíregyházán adott nagy sikerű szezonnyitó koncertet. Dr. Török László, az Alkossunk Várost Alapítvány kurátora elmondta, hogy terveik szerint családbarát, a helyi értékeket és hagyományokat felelevenítő, megőriző koncert-és szórakozási lehetőséget kívánnak nyújtani , amely a nagy fesztiválokra hangol rá. A Sóstó Park tökéletes hely az ilyen rendezvényekre, július közepétől folyamatos nyitva tartás mellett koncertekkel várja a szórakozni vágyókat - miközben a helyi értékekre kiemelten figyelnek.

Bulik este 7-9-ig

A Sóstó Park egy szabadtéri szórakozóhely, ahol koncertek, bulik és kultúra fesztiválhangulatával találkozhat a látogató. Terv, hogy a koncertek kezdési időpontja ne legyen túl későn, így akár az utolsó busszal is haza tudnak menni a koncertezők.

Szellemidézés

Ifi park, Dorsz, Jereván. Pár emlékezetes szórakozóhely Nyíregyházán, aminek hallatán mindenkinek kellemes emlékek kandikálnak elő. Szerelmek, forró esték, kalandok, életre szóló barátságok.

Hogy sikerül-e a Sóstó Parknak ötvöznie a jól bevált dolgokat - melyek már-már feledésbe merültek - az újdonságokkal, s ezzel együtt új értéket teremtenie, az a jövő zenéje. Bízunk benne, hogy az alkotás, a teremtés ismét legyőzi a középszerűséget.

Mindenesetre a kezdés igen csak jól sikerült Nagy Ferónak és bandájának köszönhetően, akik 5-től 80 éves korig megmozgatták az embereket.

Tekintse meg videónkat: