PUZZLE
Bulvár hírek
#anna faris
#chris pratt
#Hollywood
#válnak
#házasság
#sztárvilág
#külföldi sztárok
#sztárhírek
Sokkolták a rajongókat
Chris Pratt felfelé ívelő karrierjét nem élte túl a szerelem. Szakított feleségével.

Chris Pratt és Anna Faris házassága véget ért.

“Anna és én szomorúan jelentjük be, hogy hivatalosan is külön utakon folytatjuk. Már régóta próbáltuk helyre hozni a kapcsolatunkat és nagyon csalódottak vagyunk. A fiunkat mindketten nagyon szeretjük, az ő érdekében ezt a szituációt szeretnénk a lehető legdiszkrétebben kezelni a jövőben. Még most is szeretjük egymást, mindig értékelni fogjuk az együtt eltöltött időt és továbbra is a legmélyebb tisztelettel viseltetünk egymás iránt” – írta Pratt nyilatkozatában, melyet közösségi oldalán osztott meg követőivel hétfőn.

A két színész a Szédületes éjszaka című vígjáték szövegkönyv összeolvasásán találkozott 2007-ben, majd nem sokkal ezután randizni kezdtek, és a következő évben eljegyezték egymást. Végül 2009 nyarán mondták ki a boldogító igent. Egy gyermekük született, a kis Jack, aki idén lesz öt éves.

Az utóbbi években Pratt karrierje csúcsára ért, A galaxis őrzői, a Jurassic World és az Utazók után, most ő Hollywood új ügyeletes szépfiúja. Feleségének azonban ez egy nehezebb időszak volt, hiszen míg férje állandóan forgatott, ő Los Angeles-ben nevelte gyermeküket, vélhetően emiatt távolodtak el egymástól.

Forrás: hirado.hu

-Friss Média-