AKTUÁLIS
Sokkolta az osztálytársakat Kristóf halála
Kristófért égtek a gyertyák ma este a nyírmeggyesi általános iskola udvarán, ahol barátok, iskolatársak, tanárok, hozzátartozók emlékeztek a Hodászon tragikus balesetben elhunyt végzős diákra. A fiatalember tegnap ünnepelte volna a 14. születésnapját. A megemlékezésen ott volt Kristóf édesapja is.

Két ballagó osztálya volt a nyírmeggyesi iskolának ebben az évben. Kristóf az A osztályba járt. Agilis fiú volt, mindvégig kitűnő tanuló, a közösség motorja. Halála sokkolta az iskolát. Osztálytársai már tegnap spontán megemlékezést tartottak a fiatalok egyik kedvenc helyén. Ott bandáztak együtt a barátokkal, szövögették a jövő nagy terveit.

A terveket hétfő este az élet kegyetlenül felülírta. Hodászon és Nyírmeggyesen is értetlenül állnak a tragédia előtt. Nem értik, hogy Kristóf édesanyja miért ült bele abba a kocsiba. Sőt azt sem értik, hogy miért nem Mónika vezetett, hisz’ van jogosítványa és a kocsi is az övé volt, állítólag ő lízingelte.

Ami tény: a rendőrök apró mozaikokból rekonstruálják a hétfői nap eseményeit. Szinte házról házra járnak és gyűjtik az adatokat. Felkutatták az összes szórakozóhelyet, kocsmát, ahol a sofőr megfordulhatott. Begyűjtöttek a kamerafelvételeket. Aprólékos munkával keresik a fiatalember halálának felelősét.

Felelősség terheli az édesanyát is, hiszen valószínűleg tudta, hogy a gépkocsivezető ittas - ennek ellenére a fiával együtt beültek az autóba.

A végzetes estén lakott területen 100-120-as tempóval csapódott a villanyoszlopnak a gépkocsi, ami szinte azonnal kigyulladt.

Az ütközés elvette egy életvidám, törekvő, mindenki által szeretett fiatalember életét.

- FrissMédia -