PUZZLE
Bulvár hírek
Sokkolta a műsorvezetőket Muri Enikő
Muri Enikőt barna hajjal ismerte meg az ország a 2010-es X-Faktorban. Azóta a 29 éves énekesnő többféle frizurát és hajszínt is kipróbált, például vöröset, szőkét, de az ombre névre elkeresztelt, színátmenetes hajra sem tudott nemet mondani pár évvel ezelőtt. Ebből is látszik, hogy micsoda kísérletező alkat. Most nagyon extrém színben pompázik a hajkoronája.

A Sugarloaf énekesnője a Reggeli szerdai adásában rózsaszín hajjal jelent meg. A két műsorvezető, Lukács Miki és Papp Gergő is ledöbbent rajta - írja a Femina. Meg is kérdezték tőle, hogy mikor festette át. Muri Enikő elmondta, hogy az adás előtt pár órával. Bár közvetlenül egy élő műsorban való megjelenés előtt rizikós egy ennyire extrém váltás, sikert aratott a Reggeli stúdiójában. Papp Gergő például le sem tudta a hajáról venni a szemét, ezt pedig szóvá is tette neki, mert annyira menőnek tartotta. Lukács Miki szerint is nagyon jól áll neki ez az extrémebb stílus.

- Ez csak egy nyári hóbort, ki fog majd kopni idővel. Még a kékkel kacérkodom - árulta el az adásban Muri Enikő, illetve hozzátette azt is, hogy kicsit aggódott a változás miatt, hiszen így még sosem láthatták őt előtte.

- Femina -