SPORT
FINA 2017
#Masters VB
#FINA
#Dr. Seszták Miklós
Sikeres volt a Masters vizes vb is
Ünnepélyesen bezárta a 2017-es Masters vizes vébét Seszták Miklós fejlesztési miniszter, Kisvárda és környéke országgyűlési képviselője, a szervezőbizottság elnöke. A FINA képviselői szerint Budapest és Balatonfüred ebben is remekül teljesített.

A záróünnepségen több ezren vettek részt a margitszigeti atlétikai centrumban. "Megcsináltuk! Megcsináltátok!" - kezdte beszédét Seszták Miklós a masters vb szervezőbizottságának elnöke. A nemzeti fejlesztési miniszter, országgyűlési képviselő kiemelte, a nemzetközi szervezet vezetői a vizes, majd a masters vb-t is minden idők legjobbjaként minősítették, pedig a nemzetközi szervezet már tizenhat vb-t rendezett korábban.

"Mi tagadás, korábban akadtak pillanatok, amikor kissé elsápadtunk, hiszen az orosz rendezők feladták a leckét" - árulta el az előző, kazanyi vb-n jelen lévő Seszták Miklós, aki bevallotta, tartottak attól, hogy azt a rendezést színvonalában képtelenek lesznek felülmúlni. "Mégis az hangzott el, hogy ez sikerült. És a FINA részéről ez a msters-vb esetében is megfogalmazódott."

Seszták Miklós kifejtette: reményei szerint a sikeres magyar rendezésű sportos világesemények sora a jövőben "végeláthatatlanul" folytatódik, majd ezt követően lezárta a masters vb-t. A szervezők, a versenyzők és a szurkolók együtt tekintették meg az augusztus 20-i tűzijátékot. Nézzék meg képeinket az eseményről.