PUZZLE
Bulvár hírek
#​Shawn Mendes
#sziget fesztivál
#The Ritz Carlton
Shawn Mendes budapesti viselkedése kommentháborút indított el
A fiatalok egyik kedvence a kanadai Shawn Mendes ma este lép fel a Sziget Fesztivál nagyszínpadán. Budapest egyik legjobb hoteljében, a The Ritz Carltonban szállt meg, amit közösségi oldalán is megosztott. Rajongók tömege gyűlt össze a szálloda előtt, főként tinédzser lányok özönlötték el a bejáratot. Mindenki lelkesen várta, hogy a sztár megérkezzen és így találkozhassanak vele. Sajnos, eddig csak szobája erkélyéről integetett nekik.

Shawn Mendes reakciója megosztotta rajongóit, akik a budapesti események miatt, kommentháborúba kezdtek, bírálva a sztár viselkedését. Leginkább azt nehezményezték, hogy posztban megosztotta, hogy mikor és hol várja őket, miközben nem akart, és végül nem is találkozott velük. Vannak, akik kiállnak a mellett, hogy ez volt a leghelyesebb, amit tehetett, hiszen a biztonsági feltételek nem voltak adottak ahhoz, hogy kimenjen a saját rajongói közé. A kérdés maradt, akkor miért osztotta meg közösségi oldalán, hogy várják őt a szálloda előtt? A posztot nem sokkal később törölte.

Shawn peeked from the balcony of his hotel just now to the fans waiting outside in Budapest ♥️

Shawn Mendes (@mendeslove89) által megosztott bejegyzés,


Sokan még bíznak benne hogy közelebbről is "találkozhatnak" vele, de úgy hírlik, a sztár a hátsó kijáraton távozott és útban van a Szigetre.