KÉK FÉNY
#Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendőr-főkapitányság
#balestek
#megyei hír
Segítségnyújtás helyett kiraboltak egy kisvárdai nőt
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. május 7-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagykállói Rendőrőrsének járőrei 2017. május 7-én Balkányban elfogtak egy 20 éves bökönyi férfit, akinek a Nyíregyházi Járásbíróság tárgyalási őrizetét rendelte el. A rendőrök a férfit előállították és őrizetbe vették.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság kifosztás bűntett elkövetése miatt folytat büntetőeljárást T. Csaba 54 éves helyi lakos ellen. A megalapozott gyanú szerint a férfitől 2017. május 7-én 15 óra körül Kisvárda belterületén egy 48 éves nő segítséget kért, mert rosszul lett. Miután a sértett eszméletét is vesztette, a gyanúsított eltulajdonította a mobiltelefonját, és a táskájából elvett közel ötezer forint készpénzzel elmenekült a helyszínről. A rendőrök a bejelentést követően a megadott személyleírás alapján rövid időn belül azonosították és otthonában elfogták a feltételezett tettest. A rendőrkapitányságra előállított férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették.

A 4-es számú főúton közlekedett a 403-as főút irányába 2017. május 7-én 8 óra 30 perc körül személygépkocsival egy 49 éves budapesti nő. Haladása során a 403-as főút kereszteződése előtt egy előtte közlekedő gépkocsi lefékezett, melyet a 49 éves sofőr az elsődleges adatok szerint későn észlelhetett, ezért összeütköztek. A baleset során személyi sérülés nem történt, csak anyagi kár keletkezett a járművekben. A baleset körülményeit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Forrás: - Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –

-Friss Média-