PUZZLE
Bulvár hírek
#celebhírek
#celebek
#szabó zsófi
#sarka kata
Sarka Kata nem kíváncsi Szabó Zsófira
A két barátnő között annyira megromlott a viszony, hogy Szabó Zsófi a keresztfiával sem találkozhat. Sarka Kata minden kapcsolatot megszakított vele.

A hírek szerint Hajdú Péternek is köze van a viszályhoz. Szabó Zsófi a Frizbiben látványosan kibékült a tévéssel, ami azért lehet meglepő, mert Zsófi Péterék válásában Kata mellé állt. Ez azonban nem a valódi ok. Zsófi a felvétel után pletykálni kezdett arról, hogy mit csinál Kata mostanság, állítja egy informátor.

Sarka Kata nem kíváncsi már Szabó Zsófira, elmondjuk, min vesztek össze

„Amikor Kata megtudta, hogy Zsófi kiadta Péternek, megszakított vele minden kapcsolatot, mert úgy érezte, hogy barátnője elárulta őt. Ráadásul Kata meg van győződve arról, hogy Zsófi tudott Péternek egy korábbi kalandjáról, ami még a házasság alatt történt, lévén, hogy az ő barátnője volt az, akivel Hajdú intim viszonyba keveredett. Kata nemcsak hogy meg van győződve erről a kalandról, hanem bizonyíték is van a kezében. Ugyancsak rossz néven vette, hogy annak idején erről nem szólt neki Zsófi. Ez a két dolog annyira megingatta a bizalmát, hogy finoman szólva nem keresi a társaságát” – foglalta össze a jól értesült forrás.

A két műsorvezető nem kommentálta érdemben a fentieket. Sarka Kata nem cáfolta a történteket, Zsófi viszont úgy érzi minden a legnagyobb rendben van, szó sincs a barátság felbomlásáról.


Földmives Bernadett

Forrás: nlcafe.hu

-Friss Média-