PUZZLE
Szórakozás
#Rúzsa Magdolna
#Polly
#Angyalkert
#mesekönyv
Rúzsa Magdolna első mesekönyve
A rendezvény elsődleges célja a közösségi aktivitás erősítése a Gábriel Angyalház Alapítvány részéről. A rendezvény további célja, hogy Rúzsa Magdolna első mesekönyve és a történet alapján készülő Angyalkert című musical részletei a CD-mellékleten.


"Pollyt, a csodálatos hanggal megáldott kislányt konok betegség gyötri. Lázálmából egy gyönyörű helyen, mézillatú fák és éneklő virágok között ébred. Az Angyalkertben őrangyalok, egy beszélő macska, a madarak kórusa veszi körül, akik kiderítik, a kislány tévedésből került hozzájuk, és ha nem ér haza időben, beteljesül a gonosz Démia ördögi terve és leghőbb vágya: nem lesz többé zene, és sötétség borul a Földre. Vajon sikerrel jár Gábriel, Ámor és Polly? - erről szól a népszerű énekesnő első mesekönyve, mely alapján musical is készül, aminek részletei a könyv mellékletében található CD-n hallhatók először. "

A projekt során a mesekönyv csakis kizárólag a megfelelő kommunikációval jut el a célcsoporthoz, ezért kíván az Alapítvány a mesekönyv népszerűsítésével minél több hátrányos helyzetű gyerekhez eljutni (promo rendezvény szervezésével Budapest, werk filmek készítésével Budapest, valamint könyvbemutató népszerűsítő rendezvények szervezésével Tiszavasváriban és Nyírbogáton.



Rendezvények időpontjai

1. 2020. november 11. könyvbemutató rendezvény gyerekeknek promo rendezvény Budapest

A projekt során a mesekönyv csakis kizárólag a megfelelő kommunikációval jut el a célcsoporthoz, ezért kíván az Alapítvány a mesekönyv népszerűsítésével minél több hátrányos helyzetű gyerekhez eljutni rendezvény helyszín biztosításával, megfelelő dekorációs kellékek bérlésével a könyvbemutatón.

2. 2020. november 11. Könyvbemutató rendezvény werk film készítés I. része Budapest

1 (egy) alkalommal Közösségi rendezvény szervezése és megvalósítása során az Angyalkert mesekönyv könyvbemutatóról szóló 20-30 perces „werk” film elkészítése, koordinálása, részt vevő előadói díjak vállalása, díszlet, hangosítás, fénytechnika biztosítása.

3. 2020. november 11. Könyvbemutató rendezvény werk film készítés II. része Budapest

1 (egy) alkalommal Közösségi rendezvény szervezése és megvalósítása során az Angyalkert mesekönyv könyvbemutatóról szóló 20-30 perces „werk” film elkészítése és utómunkálatok ellenőrzése és koordinálása, részt vevő előadók kutatása, díjazása, hangmérnök, szállítási költségek biztosítása.

4. 2021. július 31. Könyvbemutató rendezvény Tiszavasvári Találkozások háza

1 (egy) alkalommal Közösségi rendezvény szervezése és megvalósítása, kommunikáció, hangosítás, terembérlés, promóciós anyag biztosítása

1 db járási Könyvbemutató Információs Nap Tiszavasvári településen

5. 2021. augusztus 6. Könyvbemutató rendezvény Nyírbogát Bogáti forgatag

1 (egy) alkalommal Közösségi rendezvény szervezése és megvalósítása, hangosítás, terembérlés, promóciós anyag biztosítása

1 db járási Könyvbemutató Információs Nap Nyírbogát településen

- Friss Média-