KÉK FÉNY
Rendőrkézen a nyíregyházi betörőtrió
Őrizetbe került a lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt elfogatóparancs alapján körözött nyíregyházi testvérpár. Társukat már korábban elkapták.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy háromfős társaság ellen, akik nyíregyházi ingatlanokba törtek be. A férfiakat a rendőrök bűncselekmény elkövetése közben szombaton, július 30-án tetten érték, és egyiküket J. M. 23 éves nyíregyházi lakost elfogták. Társai elmenekültek, ellenük elfogatóparancsot adtak ki.

Körözésükről tudomást szerezve T. Zs. és T. R. nyíregyházi lakosok önként feladták magukat hétfőn a Nyíregyházi Rendőrkapitányságon. A nyomozók a testvérpárt lopás bűntett elkövetésének gyanújával kihallgatták, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására - olvashatjuk a rendőrség honlapján.

A rendőrök a korábban eltulajdonított tárgyak jelentős részét az egyik elkövetőhöz köthető ingatlanban lefoglalták, és vizsgálják, hogy működésükhöz köthetők-e további vagyon elleni bűncselekmények.

- FrissMédia -